Yo Bet It - vedonlyönti

iGame veteraanien perustama Yo Bet It vakuuttaa heti kättelyssä laadullaan. Vedonlyöntisivusto tarjoaa mittavan pelikohdelistan ja vedonlyönnin lisäksi sivusto tarjoaa myös lottopelejä. Pienistä puutteista huolimatta suositeltava sivusto!

Uusia asiakkaita odottaa 10 euron ilmaisveto ja 50 euron talletusbonus, molemmat lunastettavissa koodeilla.

Sport
  • Runsaan pelivalikoiman lisäksi myös lottopelejä
  • Suorastaan upea ja laaja valikoima pelejä ja pelikohteita
bonus image

Bonus

Yo Bet It -sivusto tarjoaa pelaajilleen paljon erilaisia bonuksia ja kampanjoita. Ensitalletusbonus sivustolle on nimeltään tervetulobonuspaketti. Sillä pelaaja saa 10 euron ilmaisen vedon käyttämällä bonuskoodin WELCOME10. Pelaajille on luvassa myös 100% bonus bonuskoodilla BONUS50. Bonuskoodista selviää jo bonuksen maksimibonus, joka on 50 euroa. Tervetuliaisbonuksen pienin hyväksyttävä talletus on 10 euroa ja bonus tulee kierrättää 15 kertaa. Nämä kierrätysvaatimukset on täytettävä seitsemän päivän kuluessa.

Campaign-2

Kampanjat

Yo Bet It tarjoaa usein ajankohtaisia kampanjoita, esimerkiksi Jalkapallon MM 2018 kisojen aikaan sivustolla oli tarjolla runsaasti erilaisia kilpailuja ja kampanjoita, joiden avulla pelaajilla oli mahdollisuus lunastaa rahanarvoisia etuja. Yo Bet It -sivusto tarjoaa pelaajilleen myös ainutlaatuisen Yobonus For Life -bonuksen, jossa luvataan personoitu tarjous joka kuukausi, elämän loppuun saakka. Aika iso lupaus, mutta toisaalta sivusto on toki pyörinyt jo vuodesta 2012 asti verkossa. Ehdottomasti mielenkiintoinen kampanja.

Mobile-2

Mobiili

Yobetit tai Yo Bet It -sivusto toimii tämän päivän standardien mukaan mainiosti verkossa myös mobiililaitteissa. Vedonlyönti on helppoa ja voit laittaa vedot sisään niin älypuhelimella kuin tablet-laitteellakin. Tämän päivän vedonlyönti on keskittynyt yhä enemmän mobiililaitteille ja tämä on otettu huomioon hienosti myös Yo Bet It -sivustolla. Mobiilin alustan kautta onnistuvat kaikki toiminnot mitkä tietokoneen selaimen kautta. Parhaiten saat selville miten hyvin Yo Bet It sivuston mobiilipuoli toimii, siirtymällä sivuston mobiilisivustolle omalla kännykällä, vaikka heti.

Pelikohteet

Pelikohteita Yo Bet It sivustolla on todella paljon ja lajivalikoima on suorastaan upea. Vaikka sivusto on mukavasti käännetty myös suomeksi, niin tällä osastolta löytyy muutamia kielikukkasia. Esimerkiksi lentopallo on jäänyt kääntämättä suomeksi, vaikka ihan perinteinen pesäpallo sivustolta löytyy.

Lajivalikoimaan kuuluvat tutut suosikkilajit jalkapallosta jääkiekkoon ja koripallosta moottoriurheiluun. Sivustolta löytyy myös paljon erikoisvetoja, e-sports vetoja ja vedonlyöntiä TV-ohjelmista ja elokuvia. Yhdestä ottelusta voi olla useita satoja eri pelikohteita, joten samasta ottelusta voi lyödä vetoa todella monella eri tapaa. Luonnollisesti suurin kohdevalikoima on suurtapahtumissa kuten Jalkapallon MM-kisoissa ja muissa isoissa otteluissa.

Ehkä hieman oudosti YobetIt -sivusto ei tarjoa kasinopelejä vaan lottopelit vedonlyönnin lisäksi. Pelaaja pääsee siis lyömään omat vedot erilaisiin lottopeleihin. Käy katsomassa minkä suuruisia potteja on oikein tarjolla.

Live-betting

Livevedonlyönti

Yobetit tarjoaa myös livevedonlyöntiä, mutta ei välttämättä ihan niin laajalla skaalalla kuin moni muu sivusto. Kohdevalikoimasta löytyy kuitenkin ne tärkeimmät kohteet ja vähän päälle. Yo Bet It sivusto ei tarjoa livestream palvelua livevedonlyönnin tueksi, mutta sivuston kautta on seurattavissa perin hauskasti graafisen liittymän kautta. Kohteita on per kohde varsin mainio määrä ja kertoimien vaihtumiset on esitetty erittäin selkeästi. Suosittelemme kokeilemaan!

Livestream

Yo Bet It ei tarjoa omaa livestreamia oman livevedonlyönnin tueksi muutaman muun sivuston tapaan. Tämä on hieman arvosanaa heikentävä tekijä, joskin graafinen seuranta on tässä kohtaa ihan pätevä. Livekuvaa se ei kuitenkaan korvaa millään, se on selvä.

Deposits-and-withdraws

Rahansiirrot

Rahansiirroissa Yobetit tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia rahansiirtovaihtoehtoja. Luonnollisesti rahansiirtoon voi käyttää luottokorteista niin Visaa kuin Mastercardia, samoin tälle sivustolle onnistuu pankkisiirrot suoraan omasta pankista tai esimerkiksi Trustly -palvelun kautta. Pelaajalla on vaihtoehtoina myös Skrilla ja muutamat muut eri vaihtoehdot kuten Paysafecard. Katso kaikki talletusvaihtoehdot ja ota paras, juuri sinulle sopiva vaihtoehto käyttöösi.

Asiakastuki-2

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun avuksi on sivuille koottu varsin kattava apuosio, joka tosin on englanniksi ja suomeksi. Sivujen kautta voi ottaa yhteyttä viestillä ja Maltalta voi myös ottaa yhteyden puhelimen avulla. Asiakaspalvelu on puhelimen osalta auki vain arkisin kello 9-17:30. Testimme mukaan asiakaspalvelu oli suhteellisen nopeaa ja varsin asiantuntevaa.

Summary

Yhteenveto

Youbetit on varmasti aika monelle pelaajalle ainakin toistaiseksi vielä aika tuntematon pelisivusto. Harvemmin nähdään vedonlyöntisivustoa joka tarjoaa runsaan pelivalikoiman lisäksi myös lottopelejä pelattavaksi. Kaiken kaikkiaan sivusto on ihan kohtuullisen hyvä pelisivusto, joskin joitain puutteita tälläkin sivustolla on. Sivuston mobiilipuoli on varsin hyvässä kunnossa ja kun vedonlyöntipelit toimivat myös selaimessa erinomaisesti, tässä on hyvä sivusto joka kannattaa ainakin ottaa kertoimien osalta tarkkailuun. Suosittelemme myös nappaamaan oivallisen ensitalletusbonuksen ja käyttämään sen parhaalla mahdollisella tavalla.

BONUS: 10€ ilmaisveto ja 50€ talletusbonus
PELAA NYT