Veikkaushuone – vedonlyöntisivut

Veikkaushuone lopetti toimintansa lokakauun lopussa 2017, ja yhdisti toimintansa Unibetin kanssa.

Veikkaushuone ei ole mikään uusi tuttavuus, mutta se ei suinkaan tee tästä sivustosta muita heikompaa, päinvastoin. Suomalaisille pelaajille on tarjolla selkeällä suomenkielellä lähes kaikkea maan ja taivaan väliltä ja varsin mainioin kertoimin

Sport
  • Tuplaa ensitalletuksesi jopa 100€ asti
  • 10 euron ilmaisveto mobiiliin
bonus image

Bonus

Veikkaushuone tarjoaa vedonlyöjille ensitalletuksen tuplauksen aina 100 euroon saakka. Tämän tarjouksen saat kun talletat käyttämällä bonuskoodia VEIKKAUSHUONE100. Vedonlyöntibonus tulee kierrättää seitsemän kertaa vedonlyöntipeleissä kohteissa joissa kerroin on vähintään 1.80. Bonuksen avulla pelaaja pääsee mainiosti käsiksi vedonlyöntipeleihin.

Campaign-2

Kampanjat

Ensitalletusbonuksen lisäksi Veikkaushuone järjestää useita erilaisia kampanjoita pelaajilleen. Liittymisedun lisäksi sivusto tarjoaa korkeita kertoimia ja erilaisia kilpailuja joista pelaaja pääsee nauttimaan koko ajan. Tarjolla on mm. pelipaitapalkintoja eri kilpailuista, useiden tuhansien voittopotit arvonnat ja lajeittain ja vuodenajoittain vaihtuvia tarjouksia. Ehdottomasti yksi tämän sivuston valttikorteista!

Mobile-2

Mobiili

Mobiiliosastolla Veikkaushuone todellakin loistaa. Puhutaan yhdestä laajimmista kokonaisuuksista joita netistä löytyy ja esimerkiksi eri kohteiden määrä voi mobiililaitteillakin olla yli 30 000 ja ruuhkahuippujenkin ulkopuolella kohteita on pelattavissa viisinumeroinen lukema. Hurjaa. Myös muut pelit ovat tarjolla omalla mobiililaitteellasi, tietyin rajoituksin. Voi sanoa että mobiilissa Veikkaussivujen vedonlyönti toimii kaikkein parhaiten.

Pelikohteet

Veikkaushuoneen pelikohteet ovat räätälöity suomalaista vedonlyöntimakua mukaillen. Löytyy jalkapalloa, jääkiekkoa ja tennistä sekä monta tusinaa muita lajeja. Erinomainen valikoima kaikkea vedonlyöntiä mitä vaan voi kuvitella ja mikä parasta, lajivalikoima ei ole pelkkiä pääsarjoja vaan Suomestakin pääsee lyömään vetoa alasarjojen peleistä. Isoimmat tapahtumat ovat erikseen sivuilla joten vaikkapa Rion olympialaisiin kaikki kohteet löytyy samasta kohdasta. Ja kun kaikki on suomen kielellä,

Live-betting

Livevedonlyönti

Veikkaushuone tarjoaa myös kattavasti livevetoa ja kohteita on päivittäin runsaasti. Erinomaisen selkeästi toteutettu vedonlyöntisivusto palvelee pelaajia. Eniten kohteita on jalkapallosta ja tenniksestä, mutta tarjolla on myös muita lajeja kuten pöytätennistä, lentopalloa, baseballia ja jääkiekkoa. Liveveto on olennainen osa Veikkaushuoneen pelivalikoimaa, joten ehdottomasti kannattaa tutustua myös tähän puoleen.

Livestream

Se,, missä Veikkaushuone häviää muutamalle parhaimmalle vedonlyöntisivustolle on live streamin puute. Veikkaushuone ei ainakaan toistaiseksi tarjoa livelähetyksiä urheilukilpailuista Unibetin ja muutaman muun pelisivuston tapaan, vaan se keskittyy täysin vedonlyöntikertoimien tarjontaan. Live streamit olisivat kirsikka tämän kakun päälle, mutta hyvä sivusto on joka tapauksessa kyseessä. Ei live stream ole välttämätön, mutta olihan se oiva lisä tällekin huippuluokan vedonlyöntisivustolle.

Deposits-and-withdraws

Rahansiirrot

Rahansiirroissa Veikkaushuone ja muut samaan sivustoon kuuluvat huoneistot käyttää tuttuja ja varsin turvallisia vaihtoehtoja. Luottokortit kuten Visa, Mastercard ja nettilompaot kuten Neteller ja Skrill ovat käypiä vaihtoehtoja tallettamiseen ja pelivoittojen nostamiseen. Muihin vaihtoehtoihin kuuluvat mm. WebMoney, Paysafecard, Entercash, Pugglepay ja SiruMobile, jolla onnistuu myös mobiilimaksut kirjaimellisesti käden käänteessä.

Asiakastuki-2

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelua Veikkaushuone tarjoaa sähköpostin kautta tai sivujen kautta chatilla. Sivuilla on tarjolla pienimuotoinen Usein kysyttyä –osio, josta selviää vastaukset useiten kysyttyihin kysymyksiin. Asiakaspalvelu tuntuisi olevan todella nopeaa ja asiantuntevaa, joten sieltä kautta voi huoletta kysyä jos jokin asia askarruttaa.

Summary

Yhteenveto

Veikkaushuone on osa isompaa peliportaalia, johon kuuluvat Casinohuone, Pokerihuone ja Bingohuone. Veikkaushuone tarjoaa vedonlyöntipelejä varsin mainiolla tavalla ja sivustoa voi suositella ihan kaikille. Pieniä miinuksia on, mutta ne tämä sivusto paikkaa varsin mainiosti muilla vahvuuksillaan.

Veikkaushuone suljettu, betsaaminen jatkuu Unibetillä
PELAA NYT