Vakion järjestelmätaulukko ja muita apuja Veikkaus vakio - pelin pelaamiseen

Vakioveikkaus on Veikkauksen peli, jossa pelataan 10–13 kohteen voittajia varsinaisella peliajalla. Käytännössä vakioveikkaus on usean kohteen pitkäveto, jossa on monta eri voittoluokkaa.

Esimerkiksi 13 kohteen vakiossa voittoluokkina ovat 13 oikein – 10 oikein tulokset. Joka kierroksella ei kuitenkaan jaeta rahaa pienimmille voittoluokille. Mitä enemmän oikeaa riviä on veikattu, sitä pienemmiksi voittoluokkien voitot jäävät.

 

 

  • Num
  • Peliyhtiö
  • Nappi
  • BONUS
  • Arvosana
  • Muuta

Vakiota voi pelata joko yksittäisillä hajariveillä, järjestelmällä tai haravajärjestelmällä. Yksittäiset hajarivit voi tehdä itse, mutta on myös mahdollista pelata pikapeliä tai osittaista pikapeliä.

Pikapelissä kone arpoo rivit kokonaan puolestasi kun taas osittaisessa pikapelissä voit veikata itse haluamasi kohteet ja kone arpoo jäljelle jääneet ottelut. Yksittäisen rivin hinta on 0,25 – 0,50 euroa.

Järjestelmässä haluttuihin kohteisiin voi tehdä useampia tulosvaihtoehtoja. Kohteita voi pelata joko varmana, (1, X tai 2) osittainvaihdeltuna, (1X, 12, tai X2) tai täysinvaihdeltuna (1X2).

Haravajärjestelmässä voi veikata useampia tulosvaihtoehtoja halvemmalla hinnalla kuin tavallisessa järjestelmässä. Haravajärjestelmällä ei kuitenkaan saa välttämättä päävoittoa vaikka kaikki kohteet olisivatkin oikein. Harava ainoastaan mahdollistaa päävoiton saamisen ja takaa pienempien voittoluokkien voitot.

Vakiota voi pelata myös joidenkin kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen sivuilla. Esimerkiksi Unibet tarjoaa vakioveikkausta sivustoillaan.

Vakion järjestelmätaulukko

Moni Vakion pelaajista pelaa peliä Veikkauksella. Veikkauksen vakion järjestelmätaulukko on pelurille oiva apuväline, jonka avulla on helppo tarkistaa kaikki omat voittoluokat ja niiden määrät.

Järjestelmien avulla pelaaja ”säästyy” usean eri rivin tekemistä erikseen ja voi yhdellä ja samalla rivillä tehdä yli 200 vakioriviä. Vakion jännittäminen teksti-tv:n avulla on ehkä hieman vanhanaikaista, sillä tulospalvelu Vakion osalta löytyy myös netistä.

Tämän Veikkauksen vanhimman pelin suosio on kuitenkin iso, ja monet pelaajat pelaavat peliä yksittäisten vakiorivien sisään jollain isommalla tai pienemmällä Vakiojärjestelmällä.

Veikkaus Vakio on ajan myötä ehkä hieman kokenut muutoksia, mutta perusajatus on kuitenkin sama. Kauanko sinä olet Vakioveikkausta pelannut?

Järjestelmätaulukko kertoo Vakion voitto-osumat

Tältä sivulta löytyvä vakion järjestelmätaulukko osoittaa sen, paljonko pelaaja saa osumia eri peleissä. Vakion voittoluokat vaihtelevat pelattujen kohdemäärien mukaan, joten pelaaja saa voitot tähän tapaan:

13 kohteen Vakio tuottaa voittoja kun oikein menneitä kohteita on 10, 11, 12 tai 13.

12 kohteen Vakio tuottaa voittoja kun oikein menneitä kohteita on 10, 11 ja 12.

11 kohteen Vakio tuottaa voittoja kun oikein menneitä kohteita on 10 ja 11.

10 kohteen Vakio tuottaa voittoja kun oikein menneitä kohteita on 9 ja 10.

Kun pelaat Veikkaus vakio -peliä netissä, tiedät heti tulosten julkistusten jälkeen automaattisesti omat voittosi, mutta tästä taulukosta löydät 13-10 vakiokohteen täydellisten järjestelmien tulokset.

Vakion järjestelmätaulukko on helppokäyttöinen ja kun harkitset seuraavaa Veikkaus vakio -peliä, voit hyvin tarkistaa tämän taulukon avulla mitä voittoluokkia se sisältää.

vakion järjestelmätaulukko

vakion järjestelmätaulukko Lähde: Veikkaus.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Järjestelmäpelaaminen Veikkaus Vakio -peleissä tarkoittaa useamman vakiorivin pelaamista yhteen ja samaan ruudukkoon. Täydellinen järjestelmä puolestaan pitää sisällään kaikki ne yksittäisrivit, jotka valituilla numeroilla tai merkeillä voidaan niistä muodostaa.

Esimerkkinä taulukosta voidaan ottaa esimerkiksi 32 sarakkeen järjestelmä, johon pelaaja voi laittaa 13 kohteeseen viisi kappaletta osittain vaihdeltuja kohteita. Jos pelaaja osuu tällä järjestelmällä 13 oikein tulokseen, tietää se sitä että 13 oikein tuloksen lisäksi samassa lapussa on myös  5 x 12 oikein, 10 kertaa 11 oikein ja 10 kertaa 10 oikein tuloksia.

Eli Vakion päävoiton lisäksi pelaaja saa peräti 25 muuta pienempää voittoa. Vakion järjestelmätaulukko on hyvä apuväline niille, jotka eivät Veikkaus Vakio – peliä pelaa netissä, vaan haluavat jännittää perinteisten veikkauskuponkien äärellä. Pelaa omalla suosikkijärjestelmälläsi ja katso vakiotulokset vakion järjestelmätaulukosta!

Vakio järjestelmällä pelaat helposti

Vakio järjestelmä on mainio tapa pelata Veikkaus vakio -pelejä, ja moni jännittää päivän vakio tulokset teksti tv:n palveluita käyttäen. Suomessa pääsee myös usein seuraamaan maksullisten tv-kanavien välityksellä Valioliigan ja kotimaisen Veikkausliigan pelejä.

Nämä kaksi sarjaa ja näiden alasarjat muodostavat suuren osan Vakion pelikohteista. Viime vuosina Veikkaus on tosin lisännyt viikoittaisia vakiorivejä ja tuonut myös uusia lajia tämän pelimuodon pariin.

Vakio järjestelmä hinnat ja vakioveikkaus rivimaksut löydät jokaisen pelin osalta Veikkauksen sivuilta. Vakioveikkaus systeemit ovat monen ammattipelaajan ja porukkapelien ystävien suosikkipelejä.

On olemassa myös ilmainen vakioveikkaus ohjelma, jonka avulla pelaaja voi suoraan syöttää oman pelatun Vakion järjestelmärivin, oikean rivin ja vakioveikkaus voitonjaon.

Ohjelma näyttää suoraan vakio järjestelmä alavoitot ja pelaaja pääsee samalla spekuloimaan paljonko voittoja olisi mahdollisesti tullut jos järjestelmän joku merkki olisikin ollut toisin.

Suosittelemme tutustumaan järjestelmien pelaamiseen Vakiossa, tätä pelaamista ei tule kuitenkaan sekoittaa Vakion Haravajärjestelmään, mikä toimii sitten hieman eri lailla.

Tähän hieman eri tavalla ja monimutkaisempaan Vakio järjestelmään voit tutustua Veikkauksen kotisivuilla. Pelaa Vakiota vaikka vielä tänään!

Kuinka pelata vakioveikkausta voitollisesti?

 

1. Missä kannattaa pelata vakioveikkausta?

Vakioveikkausta kannattaa pelata Veikkauksen sijaan kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen sivuilla. Veikkauksen palautusprosentti vakioon on ainoastaan 55 %, joka on huomattavasti pienempi kuin ulkomaisten vedonlyöntitoimistojen palautusprosentit.

Ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla voi pelata vakioon verrattavissa olevaa peliä valitsemalla haluamansa pitkävetokohteet listalta. Kohteiden valitsemisen jälkeen pelaaja voi valita haluamansa järjestelmän, jonka avulla hän saa itselleen lisää voittoluokkia aivan kuten vakiossa.

Tällä tavalla pelaaja saa itse valita kuinka monta kohdetta hän laittaa vakioriviinsä. Pelaaja saa myös päättää mitä kohteita riviin tulee ja minkälaisen järjestelmän hän haluaa tehdä.

 

2. Otteluanalyysin tekeminen

Otteluanalyysien teko on todella tärkeä osa vakioveikkausta. Huolellisesti tehdyt otteluanalyysit ovat voittavan pelaamisen perusta. Niiden avulla saadaan selville lopputuloksien todennäköisyydet jokaisesta ottelusta.

Otteluanalyysien avulla saadut todennäköisyydet eivät tietenkään voi olla sataprosenttisen tarkkoja, mutta mitä enemmän otteluanalyysien tekoon käytetään aikaa, sitä tarkemmaksi todennäköisyydet muodostuvat.

Otteluanalyysien tekeminen tapahtuu vakiossa täysin samalla tavalla kuin pitkävedossa.

Ennen kauden alkua jokaiselle joukkueelle annetaan voimaluvut 1-10. Voimaluvut perustuvat joukkueen viime kauden tulokseen sekä kauden jälkeen tapahtuneisiin muutoksiin.

Ennen ottelua on otettava huomioon monta asiaa, jotka voivat vaikuttaa lopputulokseen. Näitä asioita ovat esimerkiksi edellisen ottelun ajankohta, loukkaantumiset, kotietu, kuntopuntari ja joukkueiden edelliset kohtaamiset.

Otteluanalyysien avulla saadaan jokaiseen kohteeseen todennäköisyydet eri lopputuloksille. Todennäköisyydet voivat olla esimerkiksi 50 % kotijoukkueen voitolle, 30 % tasapeliin ja 20 % vierasjoukkueen voitolle.

 

3. Ylikerrointen pelaaminen

Otteluanalyysin avulla saadut todennäköisyydet täytyy muuttaa kertoimiksi, että saadaan selville mahdolliset ylikertoimet. Todennäköisyydet muutetaan kertoimiksi yksinkertaisella kaavalla 1/ saatu todennäköisyys * 100. Jos todennäköisyydet ovat kotijoukkueen voitolle 50 %, tasapelille 30 % ja vierasjoukkueen voitolle 20 %, niin kertoimiksi tulee silloin:

1/50 * 100 = 2

1/30 * 100 = 3.33

1/20 * 100 = 5

Jos vedonvälittäjä tarjoaa esimerkiksi kotijoukkueen voitolle yli 2 kerrointa, niin se on ylikerroin ja sitä kannattaa pelata.

Ylikertoimien pelaaminen tuottaa käytännössä varmaa voittoa pitkässä juoksussa.

 

4. Bonukset

Jokaisen veikkaajan kannattaa hyödyntää vedonlyöntisivustojen tarjoamat bonukset. Pelureiden kautta on mahdollisuus saada yli 1000 euron arvosta bonuksia vedonlyöntisivustoille.