Pitkäveto vinkit voitolliseen vedonlyöntiin

Pitkäveto

Pitkäveto eli voittajaveto on kaikkein yleisin vedonlyöntimuoto. On olemassa paljon eri vedonlyöntikohteita, joissa kertoimet ovat olemassa vain ottelun tulokselle. Pitkäveto vinkit ovat siis käytännössä vinkkejä ottelun tai kamppailun voittajasta.

Pitkäveto antaa pelaajalle mahdollisuuden panostaa vedonlyönnissä jommankumman osapuolen voitolle ja lähes kaikissa kohteissa on ilmoitettu kerroin myös tasapelille. Etsi parhaat kertoimet oman suosikkilajisi kohteisiin ja pelaa pitkävetoa!

Pitkäveto on luonnollisesti myös se suosituin vedonlyöntimuoto. Pitkäveto netissä on suosittua joka lajissa ja pitkävetokertoimet paljastavat usein sen, kumpi osapuoli on se ennakkosuosikki näissä peleissä. Veikkaus pitkäveto tarjoaa paljon kohteita pelattavaksi, mutta muista vertailla kertoimia ulkomaisiin peliyhtiöiden vastaaviin.

Pitkävetokohteet sopivat lajiin kuin lajiin ja erityisen suosittuja ne ovat tietenkin lajeissa jotka ovat muutenkin suosittuja. Jalkapallo, jääkiekko ja oikeastaan kaikki joukkuelajit on hyvin mukana. Vertaa kertoimia ja lyö vetoa parhaimmilla kertoimilla!

Paras pitkäveto taktiikka

Pitkäveto on vedonlyöntimuodoista suosituin. Pitkävedossa veikataan ottelun voittajaa yleensä merkeillä 1X2, jossa 1 = kotivoitto, X = tasapeli ja 2 = vierasvoitto. Jossain tapauksissa, kuten tenniksessä, tasapelin mahdollisuutta ei ole.

Lue meidän vinkit pitkävetoon ja pitkäveto-ohjeet pelaamiseen ja todennäköisesti olet tämän suhteen viisaampi. Lunasta tästä parhaat pitkävetobonukset!

  • Num
  • Peliyhtiö
  • Nappi
  • BONUS
  • Arvosana
  • Muuta

Pitkävetobonukset

Vedonlyöntitoimistot tarjoavat bonuksia pitkävetoon. Pitkävetobonukset ovat oikeasti vedonlyöntibonuksia, joita ulkomaiset vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat pelaajille.

Pelaaja voi saada bonuksia pitkävetoon mm. talletusbonuksina tai ilmaisvetoina. Joissain peliyhtiöissä voi saada bonukseksi vedon jota ei voi hävitä. Riskitön veto voidaan tehdä pitkävetona tai muuna vetona, mutta jos pelaaja häviää vetonsa, saa hän panoksen takaisin.

Mikäli mielessäsi ovat suurimmat pitkävetovoitot, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan näihin vedonlyöntibonuksiin, eri sivustot voivat tarjota myös paljon erilaisia muita kampanjoita ja rahanarvoisia etuja.

Ulkomaisten, mutta suomenkielisten ja verovapaita voittoja tarjoavien sivustojen etu onkin tässä, ne tarjoavat bonuksia pelaajalle, kotimainen peliyhtiö Veikkaus ei pelaajille tarjoa mitään etuja ja kertoimet ovat palautusprosentin tapaan matalammat kuin muualla. Nappaa parhaat pitkävetobonukset itsellesi ja pelaa parjailla sivustoilla ja parhailla kertoimilla!

Pitkäveto netissä

Pitkäveto ja vedonlyönti ylipäänsä on kasvattanut valtavasti suosiotaan netissä. Vedonlyöntitoimistot netissä tarjoavat todella valtavat määrät kohteita pitkävetoon ja pelaaminen on samalla todella helppoa.

Muuttuvat pitkävetokertoimet löytyvät helposti todella monelta sivustolta ja vedonlyönti näistä pitkävetokohteista on tehty todella helpoksi.

Mobiili pelaaminen on tuonut pitkävetoon ja vedonlyöntiin ylipäänsä ison ja nopean ulottuvuuden lisää. Voit pelata pitkävetoa ennen ottelua tai vaikkapa ottelun aikana omalla kännykällä, muutamalla napautuksella.

Nopea internet ja huipputehokkaat mobiililaitteet antavat mahdollisuuden jopa seurata pitkävedon kohteina olevia pelejä livenä, livestreamin avustuksella.

Joko sinulla on omassa mobiililaitteessasi suosikkisivustosi mobiilisivusto kirjanmerkeissä? Kokeile miten helppoa pitkävedon vetäminen on netissä, omalla mobiililaitteellasi!

Pitkäveto vinkit ja pitkäveto-ohjeet

Mikä on sitten paras pitkävetotaktiikka? Sitä tuskin tietää kukaan, mutta erilaiset pitkävetovihjeet kehottavat pelaajaa tutkimaan tarkoin kohteen kertoimet, todennäköisyydet ja vertailemaan pitkävetokertoimet muiden sivustojen vastaaviin.

Mistä sitten nimi pitkäveto? Veikkaus pitkäveto on ehkä syy tälle ja kaikki suomalaiset vedonlyöjät tietävät taatusti mitä termit pitkäveto tai pitkävetokertoimet tarkoittavat.

Varsinaista yhtä kaiken kattavaa vinkkiä pitkävetoon ei ole olemassa. Pitkäveto netissä vaatii melkoista paneutumista lajiin josta olet vetoa lyömässä. Suurimmat pitkävetovoitot syntyvät useiden kohteiden yhdistelmistä.

Asiantuntevat pitkävetovihjeet eivät näitä kehoita pelaamaan, meidän vinkkimme pitkävetoon on pelaaminen yhtä tai maksimissaan kahta kohdetta samalla vedolla.

Pitkävetokertoimet tarkoittavat muutakin kuin panoksen palautuskerrointa. Ne osoittavat suoraan myös sen, kuinka todennäköisenä vedonlyöntisivusto tämän tuloksen tapahtumista pitää. Tähän palaamme hieman myöhemmin tällä sivustolla.

Valitettava fakta on se, että suurin osa pitkävedon pelaajista tulee häviämään pitkässä juoksussa. Suurin syy tälle on se, että pelaajat pelaavat huonoilla pitkävetokertoimilla. Vältäthän sinä huonot kertoimet?

Kuinka pitkävetoa pelataan voitollisesti?

1. Otteluanalyysin tekeminen.

Otteluanalyysin tekeminen on ylivoimaisesti vaikein osuus vedonlyöntiä. Jos sen tekee huonosti, ei muilla asioilla voi korjata tulevia tappioita. Mitä enemmän käytät aikaa ottelun analysointiin, sitä tarkemmat todennäköisyydet saat ottelun lopputuloksille ja sitä varmemmin pelaat voitollisesti. Otteluanalyysin tekemiseen kuuluu monta vaihetta:

A)

Ennen kauden alkua annettavat voimaluvut kaikille sarjataulukon joukkueille. Tämä tarkoittaa jokaisen joukkueen tutkimista. Anna jokaiselle joukkueelle voimaluku 1-10 analyysisi pohjalta. Katso edelliskauden tulosta ja tutki kuinka paljon joukkue on muuttunut edelliskaudesta, onko valmentajien vaihtoja, avainpelaajien katoa tai lisäystä ja muita merkityksellisiä tekijöitä. Lukujen antaminen ei ole helppoa, mutta sen pohjalta aloitetaan todennäköisyyksien laskeminen ottelulle.

B)

Ennen peliä on hyvä ottaa huomioon edellisen pelin ajankohta (onko lepoaikaa ollut riiittävästi), avainpelaajien puuttuminen ja kuinka se vaikuttaa peliin ja maalimääriin (maalivahti jääkiekossa usein tärkein), mahdolliset voitto-/tappioputket sekä muut olosuhteet, kuten kotipelin merkitys ja joukkueiden tunnelmat. Älä tee analyysiä pelkästään sarjataulukon mukaan, koska se ei aina kerro kaikkea. Yritä ennemmin löytää joukkueet, jotka ovat selkeässä nosteessa tai tarpovat vaikeuksissa.

C)

Opi tekemistäsi virheistä. Jos joukkue, jonka analysoit heikoksi ennen kauden alkua etenee voitosta voittoon, niin muuta joukkueen analyysiä. Viisas vedonlyöjä huomaa virheensä ja oppii niistä.

Otteluanalyysin pohjalta pitää saada todennäköisyydet eri lopputuloksille esim. 21-24-55 tarkoittaa, että kotijoukkueen voiton todennäköisyys on 21 %, tasapelin 24 % ja vierasjoukkueen 55 %. Näiden lukujen avulla voidaan alkaa etsiä ylikerrointa.

2. Ylikertoimen etsiminen ja kertoimien vertailu

Otteluanalyysin pohjalta saadut todennäköisyydet käännetään seuraavaksi kertoimiksi, joka tapahtuu kaavalla 1/ saatu todennäköisyys * 100. Edellisen esimerkin todennäköisyyksistä saadaan kertoimet

1/21 * 100 = 4,7619

1/24 * 100 = 4,1667

1/55 * 100 = 1,8182

Jos löydät suuremman kertoimen peliin, kuin yllä lasketut on kyseessä ylikerroin, jonka pelaaminen pitkässä juoksussa tuottaa voittoa. Eri vedonlyöntisivustojen kertoimia löytyy parhaiten BetBrain -sivustolta. Jos löydät vedonvälittäjältä esimerkin vierasjoukkueelle kertoimen 1,87 on sitä siis kannattavaa pelata. Sille voidaan laskea odotettu tuotto 1,87/1,81 * 100 = 103,31 %. Tämä tarkoittaa, että saat panoksellesi 3,31 % tuoton pitkässä juoksussa.

3. Pelikassa

Pidä pelirahat erillään muista varoistasi. Mitä suurempaa kerrointa pelaat, sitä pienempi tulee panoksen olla. Mitä paremman odotetun tuoton saat vedollesi, sitä suurempi panos voi olla. Hyvä nyrkkisääntö on käyttää 1 % kassan summasta yhteen vetoon. Jos alkukassasi on 1000 €, niin yhden vedon panos on 10 €. Muuta panoksiasi aina kassan liikkeen mukaan. Häviöputken sattuessa pienennä panoksiasi ja kassan kasvaessa voit kasvattaa panoksia.

4. Bonukset pitkävetoon

Hyödynnä jokainen vedonlyönti bonus, jonka saat rekisteröityessäsi uudelle sivustolle. Olemme listanneet sivuillemme yli 1000 €:n arvosta bonuksia, joten pääset näillä hyvin liikkeelle.

Muista tarkistaa myös eri sivustojen vedonlyöntikampanjat ja mahdolliset ilmaisvedot esimerkiksi pitkävetoon. Säästät isoja summia!

5. Kirjanpito

Pidä kirjaa jokaisesta vedostasi. Vain kunnon kirjanpidon avulla voit laskea pelaatko todella voitollisesti vai tappiollisesti ja kuinka paljon on palautusprosenttisi. Mikäli huomaat että voittoa ei tule, on aika tarkistaa omaa pelityyliä ja tehdä tarvittavia muutoksia.

6. Pitkävedon psykologia

Tämä on asia, joka erottaa lopulta tosi pelurin amatööristä. Tutkimusten mukaan tappion tunne on vähintään 6-kertaa voimakkaampi kuin voiton tunne. Vedonlyönnissä tappiot ovat lähes joka päiväistä elämää, joten ne pitää vain hyväksyä. Mitä paremmin pidät tunteesi kurissa, sitä parempi on mahdollisuutesi menestyä.

7. Pitkävetovihjeet

Netissä on tarjolla paljon erilaisia pitkävetovihjeitä. Voit käyttää näitä vihjeitä oman pitkävetokohteesi avuksi tai sitten voit niiden perusteella muodostaa vastakkaisen mielipiteen.

Parhaassa tapauksessa suurimmat pitkävetovoitot tulevat pienistä palasista eri pitkävetovihjeistä, mutta koska pitkävetokohteiden tai minkä tahansa vedonlyöntikohteen ennustaminen on mahdotonta, muista aina ajatella omaa vedonlyöntiä usealta eri kantilta.

100€ ensitalletusbonus
Pelaa

Miten pitkäveto toimii?

Vedonlyöntisivustot antavat jokaiselle lopputulokselle kertoimen, joka määrittää mahdollisen voiton suuruuden. Kaikkia Veikkauksen kohteita voi pelata yksittäisenä, mutta ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla voi myös pelata jokaista kohdetta yksittäin.

Esimerkiksi Nordicbet on helppokäyttöinen pelisivusto, joka tarjoaa hyviä kertoimia. Lopullinen voiton suuruus määrittyy kertomalla eri otteluiden kertoimet ja valittu panos keskenään.

Esim. pelataan pelikuponkiin Chelsea – Liverpool 2, kerroin 3,60 ja Kalpa – Tappara 1, kerroin 1,80 panoksella 20 €. Kerroin on 3,60 x 1,80 = 6,48 ja mahdollinen voitto saadaan kertomalla tämä 20 €:lla = 129,60 €. Mitä useampaa peliä pelataan samaan kuponkiin, sitä epätodennäköisempää on osua oikeaan, mutta sitä suuremman voiton yleensä saa.

Tarkista pitkävetokohteet eri sivustoilta

Suurimmat pitkävetovoitot ovat syntyneet monen pitkävetokohteen yhdistelmästä, mutta me suosittelemme pelaamaan korkeintaan kahden kohteen yhdistelmiä. Mitä isompi kerroin, sitä epätodennäköisempää sen toteutuminen on.

Vedonlyöjän oleellinen tehtävä on löytää parhaat pitkävetokertoimet eri sivustoilta. Koska alalla on useita eri vedonlyöntisivuja, on hyvä että sinulla on usean eri pelisivuston pelitili rekisteröitynä ja olet valmis lyömään vetoa. Tarkista oma tilanne heti!

Pitkävedon historia

Pitkäveto on terminä hieman outo, mutta kaikki vedonlyönnistä kiinnostuneet tietävät tarkasti että kyse on veikkaus pitkävedosta. Ennen kuin Veikkaus lanseerasi oman pitkävetopalvelun 1990-luvun alkupuolella, innokkaimmat betsaajat soittivat puhelimella omat vetonsa englantilaisille vedonlyöntiyhtiöille.

1X2-mallinen voittajaveikkaus on ollut suosittua todella pitkään ja miksei olisi. Se tarjoaa helpoimman tavan lyödä ottelusta sen perus pitkävedon.

Pitkäveto on Veikkauksen aloituspäivistä kulkenut pitkän matkan ja tänä päivänä voit lyödä pitkävetoa netissä eri vedonlyöntitoimistoilla. Voit lyödä pitkävetovedot omalla mobiililaitteellasi, samoin voit lyödä vetoa myös esimerkiksi otteluiden aikana, livevedonlyönnin avulla.