Pitkäveto vinkit voitolliseen vedonlyöntiin

Paras pitkäveto taktiikka

Pitkäveto on vedonlyöntimuodoista suosituin. Pitkävedossa veikataan ottelun voittajaa yleensä merkeillä 1X2, jossa 1 = kotivoitto, X = tasapeli ja 2 = vierasvoitto. Jossain tapauksissa, kuten tenniksessä, tasapelin mahdollisuutta ei ole.

Parhaat bonukset Pitkävetoon

Kuinka pitkävetoa pelataan voitollisesti?

1. Otteluanalyysin tekeminen.

Otteluanalyysin tekeminen on ylivoimaisesti vaikein osuus vedonlyöntiä. Jos sen tekee huonosti, ei muilla asioilla voi korjata tulevia tappioita. Mitä enemmän käytät aikaa ottelun analysointiin, sitä tarkemmat todennäköisyydet saat ottelun lopputuloksille ja sitä varmemmin pelaat voitollisesti. Otteluanalyysin tekemiseen kuuluu monta vaihetta:

A)

Ennen kauden alkua annettavat voimaluvut kaikille sarjataulukon joukkueille. Tämä tarkoittaa jokaisen joukkueen tutkimista. Anna jokaiselle joukkueelle voimaluku 1-10 analyysisi pohjalta. Katso edelliskauden tulosta ja tutki kuinka paljon joukkue on muuttunut edelliskaudesta, onko valmentajien vaihtoja, avainpelaajien katoa tai lisäystä ja muita merkityksellisiä tekijöitä. Lukujen antaminen ei ole helppoa, mutta sen pohjalta aloitetaan todennäköisyyksien laskeminen ottelulle.

B)

Ennen peliä on hyvä ottaa huomioon edellisen pelin ajankohta (onko lepoaikaa ollut riiittävästi), avainpelaajien puuttuminen ja kuinka se vaikuttaa peliin ja maalimääriin (maalivahti jääkiekossa usein tärkein), mahdolliset voitto-/tappioputket sekä muut olosuhteet, kuten kotipelin merkitys ja joukkueiden tunnelmat. Älä tee analyysiä pelkästään sarjataulukon mukaan, koska se ei aina kerro kaikkea. Yritä ennemmin löytää joukkueet, jotka ovat selkeässä nosteessa tai tarpovat vaikeuksissa.

C)

Opi tekemistäsi virheistä. Jos joukkue, jonka analysoit heikoksi ennen kauden alkua etenee voitosta voittoon, niin muuta joukkueen analyysiä. Viisas vedonlyöjä huomaa virheensä ja oppii niistä.

Otteluanalyysin pohjalta pitää saada todennäköisyydet eri lopputuloksille esim. 21-24-55 tarkoittaa, että kotijoukkueen voiton todennäköisyys on 21 %, tasapelin 24 % ja vierasjoukkueen 55 %. Näiden lukujen avulla voidaan alkaa etsiä ylikerrointa.

2. Ylikertoimen etsiminen ja kertoimien vertailu

Otteluanalyysin pohjalta saadut todennäköisyydet käännetään seuraavaksi kertoimiksi, joka tapahtuu kaavalla 1/ saatu todennäköisyys * 100. Edellisen esimerkin todennäköisyyksistä saadaan kertoimet

1/21 * 100 = 4,7619

1/24 * 100 = 4,1667

1/55 * 100 = 1,8182

Jos löydät suuremman kertoimen peliin, kuin yllä lasketut on kyseessä ylikerroin, jonka pelaaminen pitkässä juoksussa tuottaa voittoa. Eri vedonlyöntisivustojen kertoimia löytyy parhaiten BetBrain -sivustolta. Jos löydät vedonvälittäjältä esimerkin vierasjoukkueelle kertoimen 1,87 on sitä siis kannattavaa pelata. Sille voidaan laskea odotettu tuotto 1,87/1,81 * 100 = 103,31 %. Tämä tarkoittaa, että saat panoksellesi 3,31 % tuoton pitkässä juoksussa.

3. Pelikassa

Pidä pelirahat erillään muista varoistasi. Mitä suurempaa kerrointa pelaat, sitä pienempi tulee panoksen olla. Mitä paremman odotetun tuoton saat vedollesi, sitä suurempi panos voi olla. Hyvä nyrkkisääntö on käyttää 1 % kassan summasta yhteen vetoon. Jos alkukassasi on 1000 €, niin yhden vedon panos on 10 €. Muuta panoksiasi aina kassan liikkeen mukaan. Häviöputken sattuessa pienennä panoksiasi ja kassan kasvaessa voit kasvattaa panoksia.

4. Bonukset

Hyödynnä jokainen vedonlyönti bonus, jonka saat rekisteröityessäsi uudelle sivustolle. Olemme listanneet sivuillemme yli 1000 €:n arvosta bonuksia, joten pääset näillä hyvin liikkeelle.

5. Kirjanpito

Pidä kirjaa jokaisesta vedostasi. Vain kunnon kirjanpidon avulla voit laskea pelaatko todella voitollisesti vai tappiollisesti ja kuinka paljon on palautusprosenttisi.

6. Psykologia

Tämä on asia, joka erottaa lopulta tosi pelurin amatööristä. Tutkimusten mukaan tappion tunne on vähintään 6-kertaa voimakkaampi kuin voiton tunne. Vedonlyönnissä tappiot ovat lähes joka päiväistä elämää, joten ne pitää vain hyväksyä. Mitä paremmin pidät tunteesi kurissa, sitä parempi on mahdollisuutesi menestyä.

Miten pitkäveto toimii?

Vedonlyöntisivustot antavat jokaiselle lopputulokselle kertoimen, joka määrittää mahdollisen

voitonsuuruuden. Kaikkia Veikkauksen kohteita ei voi pelata yksittäisenä, mutta ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla voi pelata jokaista kohdetta yksittäin. Esimerkiksi Nordicbet on helppokäyttöinen pelisivusto, joka tarjoaa hyviä kertoimia. Lopullinen voiton suuruus määrittyy kertomalla eri otteluiden kertoimet ja valittu panos keskenään.

 

Esim. pelataan pelikuponkiin Chelsea – Liverpool 2, kerroin 3,60 ja Kalpa – Tappara 1, kerroin 1,80 panoksella 20 €. Kerroin on 3,60 x 1,80 = 6,48 ja mahdollinen voitto saadaan kertomalla tämä 20 €:lla = 129,60 €. Mitä useampaa peliä pelataan samaan kuponkiin, sitä epätodennäköisempää on osua oikeaan, mutta sitä suuremman voiton yleensä saa.