vikkaus

Veikkaus pelimuotojen esittely, vertailu ja strategiat

Veikkaus tarjoaa suomalaisille pelaajille paljon pelattavaa. Suosituimmat pelit ovat Lotto, Pitkäveto, Vakio ja Keno, mutta myös muita pelejä löytyy suomalaisen pelimonopolin pelitarjonnasta. Monelle tuttuja ovat Eurojackpot, Viking Lotto, Jokeri, Naapurit, Lomatonni, Bingo, Nettiarvat, erilaiset voittajavedot ja monivedot. Viime vuosien aikana valikoimaan on tullut paljon lisää pelattavaa.

Veikkaus

Lotto on monelle pelaajalle taatusti syöpynyt mieleen sieltä lapsuudesta, jolloin jännitettiin lauantai-iltaisin osumia. Vakio puolestaan on jalkapallon ystävän retro-peli, jota pelataan yhä edelleen. Pitkävedon parissa pääsee lyömään vetoa otteluiden tuloksista ja Keno voi tuoda oikeilla numeroilla isompia tai pienempiä voittoja. Pelejä ja voittoja on paljon tarjolla.

Veikkaus on suomalaisten verissä ja sen takia teimme sitä varten kattavan osion. Olemme saaneet useita kysymyksiä liittyen Veikkauksen peleihin. Tästä osiosta löydät Veikkauksen suosituimmat pelit sekä kuinka pelejä pelata järkevästi. Olemme kirjoittaneet jokaisesta Veikkauksen pelistä rahanarvoiset vinkit sekä optimaalisen strategian (mikäli mahdollista). Voit myös verrata niitä muiden peliyhtiöiden vastaaviin tuotteisiin.