Parhaat Veikkausvinkit vedonlyöntiin

Vedonlyöntivinkkejä harrastelijalle

1. Tee kerroinvertailua

Älä tyydy pelaamaan suosikkijoukkuettasi pienellä kertoimella jossain sivustolla, jos muualla kertoimet ovat selkeästi suuremmat. Internetistä löytyy monia kerroinvertailusivustoja, kuten betbrain.com. Betbrainsta löytyy erittäin laajasti tehtyjä vertailuja pelien eri kohteisiin ja voit nykyään jopa valita, että minkä peliyhtiöiden kertoimia seuraat. Tämä on erittäin hyvä, koska voit seurata niiden vedonlyöntitoimistojen kertoimia, joissa sinulla on tili.

 2. Pelaa yksittäisiä pitkävedon kohteita

Vedonvälittäjät tarjoavat yleensä parhaat kertoimensa 1 X 2 kohteisiin. Hyvät sivustot antavat parempia kertoimia muihinkin kohteisiin, mutta pääsääntöisesti kannattaa pelata pitkävetoa. Lyö vetoa vain yhden joukkueen puolesta yhteen kuponkiin, koska muutoin varianssi kasvaa erittäin rajusti. Yleensä myös maalimäärien veikkauksissa on hyviä kertoimia tarjolla.

 

3. Panosta Free Betit isoihin kertoimiin

Jos vedonlyöntibonus on free bet tai riskitön veto, ei sitä kannata panostaa ottelun suosikille, koska panosta ei saa takaisin, vain vedolla kertyneet voitot. Jos saat käyttöösi 20 € free betin tai riskittömän vedon ja lyöt sen joukkueen puolesta, jonka kerroin on 1,20 tarkoittaa se että joukkue voittaa noin 80 % otteluista ja sinä jäät voitolle 4 € siinä tapauksessa (20 x 1,20 = 24 – 20 = 4). Jäät siis voitolle keskimäärin 0,8 x 4 € = 3,20 € lyödessäsi vetoa 1,20 kertoimella. Jos taas kerroin on 5 ja joukkueella on 20 % mahdollisuus voittaa ottelu jäät keskimäärin voitolle 16 € lyömällä vetoa tämän puolesta (20 x 5 -20 = 80 x 0,2 = 16 €). Vedonlyöntisivustot eivät aseta mitään rajoituksia free beteille, koska se on heidän kannaltaan parempi mikäli pelaajat pelaavat joukkueita, joilla on pienet kertoimet. Jos pelaat pientä kerrointa voitat usein, mutta hyvin vähän.

 

4. Kotiuta rahat, kun olet täyttänyt kierrätysvaatimukset

Ei ole kannattavaa jatkaa pelaamista sellaisella saitilla, jossa kertoimet eivät ole yhtä hyviä kuin Betfairilla. Kotiuta siis voitot ja siirrä ne sivustolle, josta saat kunnon kertoimet.

 

5. Älä usko yleisten foorumeiden vihjeisiin

Isoilla keskustelupalstoilla olevat vihjeet ovat yleensä todella heikkotasoisia, joten kannattaa tehdä mieluummin omat johtopäätökset. Vihjeen laadusta kertoo yleensä se onko siinä mukana lainkaan matematiikkaa. Esimerkki huonosta vihjeestä: ”Lukko on hävinnyt pari peliä jo putkeen ja ykkösketjun tehot ovat olleet ala-arvoisia. TPS taas on parantanut otteitaan viime aikoina, joten uskon Lukon kaatuvan”. Vaikka nuo asiat pitäisivätkin täysin paikkaansa, ne on otettu jo huomioon kertoimia laadittaessa. Hyvän vihjeen antaja taas on laatinut tarkan arvion lopputuloksien todennäköisyydestä esim. Lukko – TPS  43 – 22 – 35. Lukon voittomahdollisuus on siis 43 %, tasapelin 22 % ja vierasvoiton 35 %. Näiden todennäköisyyksin ansiosta saadaan laskettua millä kertoimilla kannattaa lopputuloksia pelata ja löytyykö ylikertoimia.

Lukko 1 / 43 * 100 = 2.33

Tasapeli 1 / 22 * 100 = 4.55

TPS 1 / 35 * 100 = 2.86

Jos siis joku vedonlyöntisivusto tarjoaa suuremman kertoimen kuin yllä mainitut, kannattaa kohdetta pelata. Vaikeinta onkin laskea oikeat todennäköisyydet eri tapahtumille.

 

6. Älä pelaa sydämellä, vaan aivoilla

Tämä on ehkä kaikista yleisin syy tappioihin tavallisilla vedonlyöjillä. He laittavat rahansa likoon suosikkijoukkueidensa puolesta välittämättä kertoimista. Tämä on varma tapa hävitä pidemmässä juoksussa. Älä siis pelaa aina suosikkijoukkueesi puolesta, vaikka olisit kuinka fanaattinen kannattaja. Vedonlyönnissä ratkaisevat numerot, ei juurikaan muu.

 

7. Kassanhallinta ja kirjanpito

Jos aiot voittaa pitkässä juoksussa, on sinulla oltava sitä varten selkeä suunnitelma. Se alkaa kassanhallinnalla. Samoin kuin pokerissa, on vedonlyönnissä oltava pelikassa, joka on täysin erillään muista rahoista. Mieti tarkkaan panoskoko, jota käytät. Kassan on kestettävä heikotkin kaudet. Mitä suurempia kertoimia pelaat, sitä pienempää panosta on käytettävä ja päinvastoin. Merkitse kaikki tekemäsi vedot ylös ja pidä kirjaa voitoistasi/ tappioistasi. Pyri jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta.