Mobiilivedonlyöjän välineet

Vedonlyönti on tänä päivänä varsin intensiivistä ja hetkessä tulee olla koko ajan läsnä.Vedonlyönti on ottanut aimo harppaukset eteenpäin siitä ajasta, kun kuponkia piti viedä kioskille ennen määräaikaa ja pelejä jännitettiin vain television tai teksti-tv:n välityksellä. Nostalgisia aikoja, mutta nykyään homma toimii vähän toisin.

Parhaat mobiilisovellukset

Seuraa otteluita, tilastoja ja otteluaikatauluja

Parhaimmat mobiilisovellukset tarjoavat kattavan valikoiman erilaisia palveluita, aina suoratoistosta kattaviin tilastoihin. Monen vedonlyöntitoimiston oma sovellus sopii parhaiten omien vetojen seurantaan ja parhaimmillaan nämä tarjoavat mahdollisuuden lyödä vetoa livenä ja katsoa samalla webbistreamin välityksellä ottelua. Useat livescore ohjelmat tarjoavat myös livesarjataulukoita ja kattavia tilastoja. Johtuen siitä, että näitä sovelluksia on viime aikoina tullut markkinoille todella paljon, on jokaisella varmasti omat suosikkinsa.

 

Useimmat näistä sovelluksista ovat saatavilla kaikille kolmelle isoimmalle eli Android, iOS ja Windows-versiot löytyy. Suosituimpia ovat varmasti LiveScore, SofaScore ja FlashScore Livescores, mutta näissä sovelluksissa on usein eroa eri lajienkin kohdalla. Kuningaslaji jalkapallosta löytyy useampiakin sille omistautuneita sovelluksia joista löytyy kaikki mahdollinen statistiikka, kalenterit, tulokset ja jopa viralliset twitter ja instagram -feedit.

Kun tällä hetkellä Androidille on yli 1,3 miljoonaa sovellusta ja Applellekin yli 1,2 miljoonaa vastaavaa, niin näiden joukkoon mahtuu varsinaisia helmiä myös vedonlyöjän käytettäväksi. Windows tulee näistä kahdesta varsin kaukana, sille on reilusti alle 500 000 applikaatiota saatavilla.

Vedonlyönti on sittemmin siirtynyt ansiokkaasti nettiin ja älypuhelinten ja tablet-laitteiden myötä tähän rinnalle on tullut mobiilivedonlyönti. Mobiilia vedonlyöntiä voikin harjoittaa lähes kaikilla tämän päivän älylaitteilla, oli kyse sitten useamman tuuman suuruisen näytön omaavasta tablet-laitteesta tai kosketusnäytöllisestä älykännykästä. Useimmiten parhaassa asemassa näiden sovellusten osalta ovat iPhone ja iPad käyttäjät sekä eri Android-laitteiden omistajat. MyösWindows-alustalle on valmistettu suurin osa näistä mobiiliapplikaatioista, joten suurimman osan pitäisi päästä nauttimaan älypuhelinten tuomasta vapaudesta vedonlyönnin osalta.

Vedonlyöntiyhtiöiden omat sovellukset

Mikäli vedonlyöntiyhtiöllä ei nettisivuston lisäksi ole olemassa mobiilisivustoa tai mobiilisovellusta, voidaan todeta että se on auttamatta jäljessä kehityksestä. Suurimmalla osalla sivustoja on kuitenkin olemassa oma applikaatio tai mobiiliversio vedonlyönnistä ja hyvä niin, sillä yhä useampi pelaaja haluaa pelata vedonlyöntipelejä myös liikkeellä ollessa.

Tiukkojen sääntöjen mukaan näitä, vedonlyöntisivustojen omia sovelluksia ei löydy käyttöjärjestelmien omista sovelluskaupoista, vaan ne on ladattava vedonlyöntisivustojen omalta sivulta. Suosittu vaihtoehto on myös sivuston mobiiliversio, jonka grafiikoita on karsittu, mutta toiminnot ovat säilyneet.

Usein nämä mobiilisivustot löytyvät perinteisellä selaimellakin laittamalla normaalin osoitteen eteen ”m”. mutta tämän päivän mobiiliselaimet osaavat mennä näihin itsestään tai ainakin ymmärtävät kysyä käyttäjältä että onko tarkoitus mennä mobiilisivustolle.

Yksi parhaista sovelluksista on varmasti Unibetin mobiilisovellukset, joiden avulla pelaaja voi lyödä vetoa, seuraa mm. jalkapallon ja tenniksen tuloksia ja tilastoja sekä seurata livelähetysten ja livevedonlyönnin aikatauluja. Nämä ominaisuudet löytyvät kuitenkin monen muunkin peliyhtiön omasta mobiilisovelluksesta. Monet pitävät Ladbrokesin omaa applikaatiota parhaana, toisten mielestä ei ole bet365 –sovelluksen voittanutta. ”Merkkiuskolliset” eli oman vedonlyöntiyhtiön sovelluksen nimeen vannovia on varmasti paljon, mutta mikäpä estää pelaajia käyttämästä useampia sovelluksia livevedonlyöntiin, tulosten seuraamiseen ja tulevien otteluiden ja tapahtumien bongaamiseen.

Tarkista mitä sinun suosikki vedonlyöntitoimistosi tarjoaa sinulle mobiilissa. iPhonelle ja Androidille on olemassa myös sovellus nimellä BookieBoost, jonka avulla pääsee useampaan vedonlyöntisivuston mobiiliosastoon käsiksi. Ja näitä sovelluksia tulee koko ajan lisää.