Live-veto

live_betting

Live-vedonlyönti on koko ajan suosiotaan kasvattava pelimuoto. Toisin kuin perinteisissä vedonlyöntimuodoissa, live-vedonlyönnissä lyödään vetoa nimensä mukaisesti livenä, ottelun tai tapahtuman ollessa käynnissä.

Vaihtelevat tapahtumat ja vaihtelevat kertoimet takaavat jännityksen tapahtuman viimeiseen sekunnin kymmenykseen saakka.

 

 

  • Num
  • Peliyhtiö
  • Nappi
  • BONUS
  • Arvosana
  • Muuta

 

Kuinka Live-veto pelataan voitollisesti?

1. Otteluanalyysin tekeminen.

Otteluanalyysin tekeminen on myös tässä vedonlyöntilajissa äärimmäisen tärkeää. Joukkuepeleissä kokoonpanot, joukkueiden viimeaikaiset esitykset, joukkueiden väliset edelliset kohtaamiset ja muut pelin ympärillä vaikuttavat asiat ja tekijät kannattaa ottaa huomioon. Ohjeet otteluanalyysin tekoon löytyvät kohdasta pitkäveto.

 

2. Ylikertoimen etsiminen ja kertoimien vertailu

Ylikertoimia voi live-vedonlyönnissä esiintyä, mutta niiden löytäminen intensiivisessä pelitahdossa voi olla vaikea tai jopa mahdotonta. Kertoimien vertailua voi tehdä livenä pitämällä useamman vedonlyöntiyhtiön live-vedonlyöntisivuja auki.

Isot kerroinheittelyt ovat mahdollisia ja näitä kertoimia vertailemalla voi saada tehtyä mukavan tilin. Tosin kaikki isot kertoimet eivät tarkoita sitä että kohde toteutuisi, vaan pelikohteen pelattavuudessa tulee käyttää harkintaa.

 

3. Live seuranta

Vedonlyönti on helpompaa jos pääset seuraamaan ottelua livenä. Tähän on onneksi usealla vedonlyöntiyhtiöllä mainio mahdollisuus, sillä live seurantaa on tarjolla live streamin avulla. Tämän avulla tapahtumasta tekee ihan eri tavalla havaintoja.

Onko tenniksessä toinen ottelija turhautunut tai väsynyt, painostaako jalkapallossa kotijoukkue loukkaantumisista kärsivää vierasjoukkuetta. Näistä kaikista saat paremmin selvyyden jos näet livenä ottelutapahtumia. Ja mikä parasta, voit lyödä livevetoja myös samalla kun olet katsomassa ottelua paikan päällä, livenä.

 

4. Tunteet kurissa

Jotkut pelaajat eivät voi lyödä vetoa oman suosikkijoukkueen tekemisistä. Tämä ihan siitä syystä että tunne ottaa usein yliotteen järjestä. Näin käy luonnollisesti monelle, mutta juuri tätä tulisi välttää. Vaikka kyseessä on intensiivisin vedonlyöntitapahtuma parhaimmillaan todella intensiivisestä ottelusta, on äärimmäisen tärkeää että pelaaja osaa pitää tunteensa kurissa.

 

5. Live-veto Pelikassa

Live-vedonlyönti on intensiivisyydessään täysin eri maailma mitä perinteinen vedonlyönti on. Vaarana tässä on se, että peli ja vedot vievät mukanaan ja kun aikaa ei ole harkita jokaista vetoa ihan loppuun asti, tulee lyötyä välillä hölmöjä vetoja.

Onkin erittäin tärkeää että pysyt alkuperäisessä pelisuunnitelmassasi ja strategiassa, etkä käytä otteluun enempää pelirahaa kuin mitä sinun oli tarkoitus. Älä myöskään sorru yrittämään paikkaamaan menetettyjä vetoeuroja isommilla vedoilla vaan pysy panoksissa jonka pelikassasi kestää. Otteluita tulee ja menee, samoin on voittojen ja tappioiden osalta.

 

6. Live-veto Bonukset

Hyödynnä jokainen vedonlyönti bonus, jonka saat rekisteröityessäsi uudelle sivustolle. Olemme listanneet sivuillemme yli 1000 €:n arvosta bonuksia, joten pääset näillä hyvin liikkeelle. Monet vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat live-vedonlyöntiin omia bonuksia, samoin mobiilipelaajille on tarjolla erityisiä bonuksia jotka kannattaa käyttää hyödyksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu bonusehtoihin ja muista se että ensitallettajan bonuksen voi lunastaa vain ja ainoastaan kerran. Luonnollisesti.

7. Analysointi

Tuliko voittoa vai tappiota? Pelisession jälkeen on erittäin tärkeää analysoida omaa pelaamista ja sitä missä kohtaa meni vikaan. Tuliko riskeerattua väärässä kohdassa ja menikö jossain vaiheessa vedot jopa ohi oman strategian.

Kun analysoit omat pelitapasi muutenkin kuin tuijottamalla pelitilin saldoa, olet taas ensi kerralla viisaampi. Hyväksy tappiot ja iloitse voitoista ja analysoi mikä loppujen lopuksi nosti pelisession voitolliseksi.

 

Miten live-veto toimii?

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia vedonlyöntimahdollisuuksia pelaajille. Toiset vedonlyöntifirmat tarjoavat live seurantaa lukuisista urheilutapahtumista tenniksestä jalkapalloon ja dartsista käsipalloon. Usein live-vedon kohteena olevista tapahtumista on saatavilla kymmeniä, jopa satoja eri kohteita.

Ottelussa käytettävien kohteiden kertoimet vaihtelevat ottelussa tapahtuvien tapahtumien mukaan. Pelaaja voi lyödä vetoa lukuisista asioista, esimerkiksi tenniksessä seuraavan pisteen voittajasta, jääkiekossa seuraavan maalin tai vaikkapa pelikatkon syystä.

Live-vedonlyönti on erittäin intensiivistä vedonlyöntiä, jonka avulla saa otteluun kuin otteluun paljon lisäjännitystä. Jalkapallossa tylsän 0-0 nuhjauksen voi live-vedonlyönnin avulla kääntää jopa voitolliseksi otteluksi, vedonlyönnin kannalta.

Vedonlyöntiyhtiöien live-vedonlyöntitoiminnot eroavat hieman toisistaan, joten niihin tutustuminen kannattaa tehdä kaikessa rauhassa. Kaikkien firmojen päämääränä on kuitenkin tehdä vedonlyönnistä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, niin nettiselaimessa kuin mobiililaitteessa.

Pelurit.fi suosittelee

Rekisteröidy Unibetille ja talleta 100 €, niin saat välittömästi 100 € tilillesi. Tämän lisäksi saat 10 euron riskittömän mobiilivedon. Kierrätys on Unibetilla varsin helppo, sinun tulee kierrättää bonus 4x yli 1.40 kertoimilla. Bonuksen kierrätys tulee suorittaa 35 päivän sisällä bonuksen aktivoinnista. 4x kierrätys koskee myös 10 euron ilmaista mobiilivetoa.


Rekisteröidy Nordicbetille ja saat kolme yhteensä 50 euron arvoista ilmaisvetoa. Avaa tili, talleta vähintään 20 euroa ja lyö 5 euron veto, saat 10 euron arvoisen ilmaisvedon. Saat toisena bonuksen 20 euron ilmaisen mobiilivedon kun lyöt yhteensä 50 eurolla vetoa. Kolmas ilmaisvedon (20 euroa) saat kun lyöt vetoa vielä 50 eurolla. Ilmaisvedot tulee käyttää 7 päivän sisällä ja mahdolliset voitot tulee kierrättää 14 päivän sisällä 3x vähintään kertoimella 1.5.


Bethard tarjoaa ensitallettajille talletuksen tuplauksen aina 100 euroon saakka. Talletus ja bonus tulee kierrättää 7x ja minimissään kertoimella 2.00. Kierrätyksen tulee tapahtua 30 päivän kuluessa bonuksen aktivoinnista. Baseball ja amerikkalaisen jalkapallon kohteita ei lasketa kierrätykseen mukaan.


ComeOn tarjoaa vedonlyöntiin kahta erilaista bonusta. Talleta 10 euroa ja saat 50 euroa pelirahaa tai talletuksen tuplaus aina 300 euroon saakka. Vedonlyönnissä bonus tulee kierrättää 6x ja vähintään 1.50 yhteiskertoimella. Tervetulobonus tulee käyttää 30 päivän aikana. Kyseisen bonuksen voi kierrättää myös ComeOn kasinolla erillisten kierrätysvaatimusten mukaan.