Vedonlyönnin aloittaminen on helppoa

Vedonlyönti ja sen pelaaminen on todella helppoa. Rekisteröi pelitili, tee ensitalletus, saat vedonlyöntibonuksen, lyö vetoa parhaimmilla kertoimilla kohteista talletuksesi ja bonusrahan avulla ja jännitä voittavatko lyömäsi vedot. Näin homma toimii teoriassa ja käytännössä, mutta monta asiaa tulee ottaa huomioon.

Ylläolevasta taulukosta näet kerralla parhaat bonukset eri vedonlyöntitoimistoille. Kiinnitä huomiota bonusten kierrätysvaatimuksiin, eli montako kertaa pelurin tulee kierrättää bonus samaisella sivustolla, ennen mahdollisten nostojen suorittamista. Minimikerroin taulukossa on se, joka kerryttää tuota em. kierrätysvaatimusta. Mikäli vedon yhteiskerroin jää alle tuon minimikertoimen, se ei kerrytä kierrätysvaatimusta.

Aloittelevalle vedonlyöjälle

Mikäli olet aloitteleva vedonlyöjä, voimme onnitella sinua. Olet tekemässä tärkeitä päätöksiä, jotka voivat vaikuttaa ratkaisevasti tulevaan ja alkavaan vedonlyöntiuraasi. Tee päätökset harkiten ja huolella. Pelurit –sivuilta löydät tämän hetken parhaat vedonlyöntisivut ja parhaat vedonlyöntibonukset. Ennen kuin pääset lyömään vetoa tuhansista eri pelikohteista, tulee sinun avata pelitili jollekin pelisivustolle. Suosittelemme avaamaan ensin pelitilin yhdelle sivustolle ja katsomaan miten homma toimii.

Käytännössä homma toimii kaikilla samalla lailla. Ensin avataan pelitili, eli annat vedonlyöntisivustolle tarkat henkilötiedot itsestäsi. Miksikö? Siksi, että pelisivusto tietää että juuri sinä olet se pelaaja, joka luo pelitilin ja juuri sinulle maksetaan mahdolliset vetovoitot joita vedonlyönnissä voitat. Tämä rekisteröiminen vie vain hetken, käytä se kuitenkin huolellisesti ja täyttämällä kaikki tarvittavat tiedot mahdollisimman tarkasti.

Ensitalletus vedonlyöntisivustolle

Kun olet rekisteröitynyt pelisivustolle, voit ensin katsastaa mitä kaikkea sivustolta löytyy, mitä kohteita riittää pelattavaksi vedonlyöntiosastolla ja kuinka vetoja asetetaan. Kun tunnet että olet sinut sivujen ja vedonlyöntikohteiden kanssa, katso mitä vedonlyöntitarjouksia kyseinen sivusto tarjoaa. Jos olet liikenteessä ihan ensimmäistä kertaa, muista että kaikkein suurin bonus ei välttämättä ole vasta-alkajalle se kaikkein parhain juttu.

Vedonlyöntibonukset eroavat kuitenkin usein casinobonuksista siten, että ne ovat euromäärällisesti pienempiä, mutta samalla niiden kierrätysvaatimukset (kuinka monta kertaa sinun on pelattava vedonlyöntisivustolla bonussumma läpi ennen kuin voit nostaa sillä voitettuja rahoja) ovat pienempiä. Lue ohjeet tarkkaan ja talleta maksimisumma millä saat maksimibonuksen. Ensitalletusbonus vedonlyöntiin on todellakin käytettävissä vedonlyöntiin vain ja ainoastaan kerran. Toista samanlaista tarjousta ei vedonlyöntiin tule samalle pelisivustolle.

Talletukset ja kotiutukset

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat pelaajille useita eri tapoja tehdä talletuksia ja kotiutuksia. Pankkitalletuksien lisäksi tarjolla on mm. luottokorttitalletukset ja kotiutukset, nettilompakot ja muut monelle tutut vaihtoehdot. Usein kotiutuksen vedonlyöntitililtä voi tehdä sillä vaihtoehdolla jolla on ensin tehty pelitilille talletus. Lue tarkemmat ohjeet jokaiselta vedonlyöntiyhtiöltä erikseen.

Talletusbonukset vedonlyöntipeleihin

Ensitalletusbonusten lisäksi moni vedonlyöntisivusto tarjoaa erilaisia vedonlyöntibonuksia, jolloin uudelleentallettajat saavat myös talletusbonuksia. Nämä kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi, nämä ovat silkkaa etua pelaajille ja pelureille. Muista tarkistaa kaikkien bonusten ja tarjousten ehdot, näissä voi eri vedonlyöntitoimistolla olla paljon vaihteluita. Vieraile myös usein eri pelisivustojen kampanjasivustoilla, jotkut kampanjat voivat olla voimassa vain viikon tai vaikkapa yhden päivän.

Vertaile kertoimia

Jokainen vedonlyöntikohde on varustettu kertoimella, jonka mukaan pelaajalle palautetaan vetoon asetettu panos. Siis sillä ehdolla että vedonlyönti osuu oikeaan. Jos vedonlyöntikerroin on 2.00 ja lyöt vetoa 10 eurolla, saat kohteen osuessa oikeaan 2.00 x 10 euroa eli 20 euroa.

Vedonlyöjän yksi tärkeimpiä tehtäviä on vertailla kertoimia. Toisella sivustolla kohteen kerroin voi olla 2.10 ja toisella sivustolla tämä voi olla 1.95. Jo pienellä panostuksella eroa voi tulla 1,5 euroa, joten mieti minkälaiset erot tulevat isommilla panoksilla ja pidemmän ajan kuluessa.

Vertaile siis eri vedonlyöntisivustojen kertoimia ja tee kerroinvertailua, se todellakin kannattaa.

Vedonlyöntisivujen antamilla bonuksilla voittoa

Olet varmasti huomannut vedonlyöntiyhtiöiden jakavan varsin runsaskätisesti ensitallettajan bonuksia ja ilahduttavasti myös jo pidempään samoilla sivustoilla betsanneille on tarjolla reload-bonuksia eli ihan perinteisiä talletusbonuksia. Tämähän itsessään tuntuu jo isolta voitolta, mutta tällä rahalla voi tehdä myös muutenkin voittoa. Tässä yksi esimerkki tenniksestä, joka on erittäin suosittu vedonlyöntilaji niin etukäteisvedossa kuin livevedon puolella.

Kuvittele tilanne: Olet liittynyt vedonlyöntisivusto A:lle ja vedonlyöntisivusto B:lle. Sivusto A tarjoaa pitkäveto kohteeseen Nadal – Federer, Nadalille kertoimen 2.00. Sivusto B tarjoaa Federerille kertoimen 2,00. Mikäli löisit omalla rahallasi vetoa sivustolla A Nadalin puolesta ja samalla summalla sivustolla B Federerin puolesta jäisit varmasti omillesi, eikö totta?

Tilanne muuttuu voitolliseksi, kun saat sivustolta B vedonlyöntibonuksen, joka on 50 €. Saat pelitilillesi talletuksen yhteydessä 50 € lisää rahaa. Kun siis talletat sivustolle B 50 euroa, sinulla onkin saman tien 100 euroa käytössäsi omalla pelitililläsi.

Kun talletat peliyhtiö A:lle 100 euroa ja pelaat sen Nadalille ja 100 € (oma 50€ ja bonus 50€) ja pelaat vedonlyöntiyhtiö B:llä Federerille, lopputuloksena rahamäärä yhteensä pysyy samana, kävi ottelussa miten tahansa. Saat näin ollen voittoa 50 €, jonka vedonlyöntitoimisto antoi sinulle. Eli voitat varmasti.

Alla on havainnollistettu äskeistä esimerkkiä. Huomaa, että tarvitset omaa rahaa alussa sataviisikymmentä (150€) euroa. Talletat sata euroa peliyhtiö A:lle ja vain viisikymmentä euroa peliyhtiö B:lle. Sieltä saat kuitenkin viidenkymmenen euron bonuksen, joten molemmissa vedonlyöntitoimistoissa saldosi on sata euroa ennen vetojen asettamista.

  • Vedonlyöntitoimisto A: Panos 100 € Nadalille kertoimella 2,00.
  • Vedonlyöntitoimisto B: Panos 100 € Federerille kertoimella 2,00.

Jos Nadal voittaa, saldosi vedonlyöntiyhtiö A:ssa on vedon jälkeen 200 €, jos Federer voittaa saldosi on B:ssä 200 € vedon jälkeen. Kävi ottelussa miten tahansa on saldosi kaksisataa euroa, vaikka talletit sivustoille yhteensä vain sataviisikymmentä euroa. Sait siis tehtyä voittoa viisikymmentä euroa vedonlyöntibonuksen ansiosta. Vedonlyönti voi olla näin helppoa ja tuottoisaa. Kyseinen ohje toimii ensitalletusbonusten ja reload-bonusten kanssa ja kaikissa niissä vedonlyöntikohteissa, joissa ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa ja tasainen pari ottelemassa. Harvemmin kaksi lopputulosta saa tasan 2.00 kertoimet kumpainenkin, mutta epätasaisten kertoimien kanssa tekemällä tiettyjä laskutoimituksia pääset samaan lopputulokseen.

Muista aina myös tarkastaa näiden bonusten kierrätysvaatimukset, joissain vedonlyöntiyhtiöillä kierrätysvaatimuksia ei ole ollenkaan, jotkut vedonlyöntitoimistot voivat vaatia moninkertaisen kierrätyksen tietyillä minimikertoimilla. Yli kaksi tuhatta pelaajaa on jo pelannut ohjeidemme mukaan voitollisesti, joten miksi et myös sinä liittyisi tähän joukkoon?

Vedonlyönnillä varmaa voittoa

Vedonlyöntitoimistot houkuttelevat pelaajia sivustolleen tarjoamalla erilaisia bonuksia uusille tallettaville pelaajille. Voittava strategiamme vedonlyöntiin perustuu siihen, että pystymme kierrättämään bonuksen käyttämällä kahden eri vedonlyöntisivuston kertoimia. Tätä menetelmää, jossa lyödään kaksi vastakkaista vetoa eri sivustoilla sanotaan vastavedoksi. Vastavedon ansiosta ottelun lopputuloksella ei ole merkitystä, koska veto on asetettu niin, että pelaaja ei voita eikä häviä tuloksesta riippumatta. Pelaajan voitto perustuu vedonlyöntitoimiston antamaan bonukseen, joita annetaan uusille pelaajille. Vedonlyöntibonuksia tarjoaa lukuisat peliyhtiöt. Saat tehtyä voittoa menetelmällämme yli 1000 €.

Vältä näitä virheitä

A) Älä yhdistele muutamaa isomman kertoimen kohdetta ja muutamaa helppoa kohdetta ison kertoimen saavuttamiseksi. Akkumulaattorivedot ovat yksi betsiyhtiöiden isoimmista tulonlähteistä, eikä syyttä. Isojen rekkavetojen osuminen on todella epätodennäköistä ja kasvavat kertoimet kertovat aina samaa asiaa: Kasvavaa riskiä. Mitä isompi kerroin, sitä isompi riski on onnitumiselle. Pelaa single tai korkeintaan tuplavetoja.

B) Vaikka näet livevedon kohteen suorana, älä pelaa liikaa. Vedolyöntiyhtiöt ovat aikapäivää sitten huomanneet että pelaajat tekevät nopeasti helppoja virheitä betsauksessa ja sen takia yhä useampi vedonlyöntiyhtiö tarjoaa livevetoja ja jopa livestreamia otteluista ja vedonlyönnin kohteista. Jos betsaaminen ei oikein suju livevedossa, vedä vetosessio yhteen tapahtuman jälkeen ja huomaat missä menit vikaan.

C) Pelaa järjellä, älä sydämellä. Onhan se varmasti upeaa kun oma joukkue voittaa ja olet myös betsannut sen puolesta, mutta yleensä pelaajilla on tapana yliarvioida omaa joukkuettaan. Värilasein katsottuna tilanne näyttää hyvälle ja kerroinkin on mallia ylikerroin, vaikka se ei sitä todennäköisesti ole. Ja kaiken lisäksi jos betsaat omaa joukkuetta ja se häviää ottelun, ketutus ja pettymys onkin kaksinkertainen. Ja jos oikein fanitat jotain joukkuetta, ei ole mitään järkeä edes lyödä sitä vastaan.

D) Älä myöskään koskaan tuplaa panosta kun haet hyvitystä tappiollesi. Ruletissa se voi vielä toimia ainakin teoriassa, mutta vedonlyönnissä jossain vaiheessa tulee rajat vastaan. Jokaiselle pelaajalle tulee alamäkiä ja ylämäkiä, ei kenelläkään matka ole pelkkää ylämäkeä. What goes up, must come down.

E) Älä myöskään haksahda liian isoon bonusrahaan ja ainakaan ennen kuin olet lukenut bonuksen kaikki ehdot. 100% talletusvastine 200 euroon asti voi kuulostaa mukavalle, mutta jos bonuksen ehdoissa onkin että talletus ja bonus pitää kierrättää 10 kertaa ennen kotiutusta, niin tästä jokainen voi laskea miten paljon pelaajan tulee peliportaalin pelejä pelata ennen kuin voi edes haaveilla voitosta. Jos kaikki ehdot ovat sinulle oo ja koo, ei muuta kuin lunastamaan bonus.

Ammattimainen vedonlyönti

Jokainen on varmasti joskus haaveillut unelma-ammatista. Vedonlyönti on todella rankka ammatti, mutta onnistuessaan se voi olla hyvinkin palkitseva. Ennen kaikkea se on työtä vaativaa ja järkiperäistä pelaamista. Monen unelmana ja harvan todellisuutena pidetty vedonlyöntiammattilaisuus vaatii todella paljon töitä, ja vielä paljon töitä. Monessa muussa ammatissa pääsee paljon helpommalla, mutta niille joille adrenaliini on pakkovaatimus työpaikka, tässä yksi vaihtoehto.

Omaa päätyötä ei kannata heittää heti syrjään mikäli aiot ammattimaiseksi vedonlyöjäksi. Todellista tarkkuutta vaativa pelaaminen on todella kaukana hupipelaamisesta ja pelikassan tulee olla tarpeeksi suuri ja sen pitää kestää myös tappioita. Suositeltava panos on 0,1% – 2,0% pelikassasta, ei yhtään enempää. 10 000 euron pelikassasta se on 200 euroa, 1000 euron pelikassasta maksimissaan 20 euroa.

Ammattimaisen pelaajan tulee pitää tarkasti kirjaa omista vedoistaan, samalla näkee mistä kassa vuotaa ja missä on tehnyt virheitä. Ja miten näihin virheisiin pitää reagoida jotta peli muuttuu voitolliseksi pelaamiseksi. Monet pitävät vedonlyöntiä maailman vaikeimmaksi ammatiksi ja sitä se voi tietyiltä osilta ollakin. Tavallaan provisiopalkka, mutta provisiokin on ehdollinen, riippuu ihan pelaajan itse omilla rahoillaan tekemistä valinnoista.

Hyviä puolia on se, että suomalaisella pelaajalla on valtavasti valinnanvaraa kertoimissa ja että suurin osa Suomeen pelejä tarjoavista peliyhtiöistä tarjoaa pelejä pelaajille verovapaasti. Vedonlyöntiammattilaiselta vaaditaan erinomaista itsekuria, kolhuja kestävän pelikassan ja ääretöntä innostusta oppia uusia asioita ja analysoida menneitä tapahtumia vedonlyönnin parissa.

Mistä löydän bonukset?

Tipahditko kärryiltä? Katso vielä tarkempi esimerkki vedonlyöntibonusten kierrätys osiostamme.  Sivulla selitetään tarkemmin miten Betfairin avulla saa tehtyä kätevästi vastavedon, miten löytää hyvät kertoimet jne.