Urheilutapahtumat 2018

by Toimitus

sport-betting

Vuoden 2018 urheilutapahtumat kiinnostavat monia. Urheilutapahtumat kiinnostavat luonnollisesti urheilulajien faneja ja tietenkin vedonlyöjiä. Maailman suurimmat tapahtumat keräävät miljoonia ja taas miljoonia katselijoita ja vedonlyönti näistä maailman suurimmista urheilutapahtumista on valtavaa.

Urheilutapahtumat 2018 Suomessa ja muualla maailmassa on hyvä laittaa hyvissä ajoin jo omaan kalenteriin, sillä tuolloin kannattaa olla erityisen valppaana. Urheiluvuoden suurimmat tapahtumat saavat seuraa vuosittain järjestettävistä eri lajien sarjoista ja muista tapahtumista.

Vuosi 2018 on erityinen urheiluvuosi, sillä tänä vuonna järjestetään vuoden 2018 talviolympialaiset ja jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut 2018.

Pidä siis oma urheilukalenteri ajan tasalla ja tarkista eri vedonlyöntitoimistojen parhaat tarjoukset ja vedonlyöntikertoimet eri lajeihin. Urheilutapahtumat 2018 tarjoavat ennätysmäärän vedonlyöntimahdollisuuksia!

Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon Maailmanmestaruuskisat pelataan 4.5. – 20.5.2018. 16:a maan edustajat taistelevat vielä maailmanmestaruudesta pitkän kauden jälkeen. Vedonlyönti ja jääkiekko ovat erinomainen yhdistelmä ja näissä kisoissa veikattavaa riittää. Yhteensä 64 ottelua tarjoavat upean jännitysnäytelmäpaketin, parhaimmillaan pelejä tulee jopa kuusi kappaletta päivässä.

Lätkän MM-kisojen alkusarja alkaa perjantaina 4.5., pudotuspelit käynnistetään torstaina 17.5. ja jääkiekon maailmanmestari meillä on selvillä sunnuntaina 20.5. klo 21:15 alkavan finaalin jälkeen. Toivottavasti Suomen Leijonat ovat lunastaneet turnauksessa paikkansa loppuottelussa. Lyö vetoa Suomen menestyksestä ja kisatapahtumista jokaisella vedonlyöntisivustolla!

Formula 1 kausi – 25.3.2018 alkaen

Formula 1 tarjoaa huiman moottoriurheilukauden ja yli 20 osakilpailua ympäri maailman. Mukana suomalaisista ovat Valtteri Bottas ja Kimi Räikkönen.

Jokaisesta jännittävästä viikonlopusta on tarjolla valtavasti vedonlyöntimahdollisuuksia, aina ensimmäisistä harjoituksista ruutulipun heilumiseen saakka.

Laita F1-osakilpailut kalenteriin ja nauti bensankäryisistä viikonlopuista yhdessä runsaiden vedonlyöntikohteiden kanssa! Muista myös betsata maailmamestareita, kuka mahtaa tällä kaudella viedä kuljettajien mestaruuden ja mikä talli on tällä kaudella vahvin?

SuperBowl 2018 – 4.2.2018

Superbowl LII eli 52. amerikkalaisen jalkapallon finaaliottelu järjestetään tällä kertaa Minnesotassa, Minneapolisin U.S. Bank Stadiumilla.

Superbowl on perinteisesti se tapahtuma, jota katsotaan maailmanlaajuisesti eniten koko vuonna ja vedonlyönti Superbowl –ottelusta on todella runsasta niin meillä Suomessa kuin muualla maailmassa.

Lyö vetoa maailman suurimmasta yksittäisestä urheilutapahtumasta.

Talviolympialaiset 2018 – 9.-25.2.2018

Vuoden 2018 talviolympialaiset järjestetään Etelä-Korean Pyeongchangissa. Suomella on mukavasti mitaliodotuksia kisoista ja samalla saamme nauttia talviurheilun huikeista suorituksista hiihdossa ja useassa muussa lajissa.

Vedonlyöntikohteita näistä kisoista riittää todella paljon, joka lajista on saatavilla ainakin voittajaveto ja muita vedonlyöntikertoimia. Lyö vetoa miten Leijonat olympialaisissa pelaa ja miten suomalaisurheilijat taistelevat yhä kiristyvässä kilpailussa.

Mikä olisikaan parempaa kuin oman vedon osuminen ja suomalaisen urheilijan olympiakulta samana päivänä.

Mestarien Liiga pudotuspelit – 13.2.2018 alkaen

Mestarien Liigassa on alkusarjat pelattu ja 16 parasta joukkuetta taistelee ensin jatkopaikasta kahdeksan parhaan joukkoon.

Kaksi osaiset pudotuspelit tietävät sitä, että pelataan huikean jännittävät ottelut kotona ja vieraissa. Ensimmäiset Mestarien Liigan pudotuspelit pelataan helmikuussa, toiset osaottelut pelataan maaliskuussa.

Puolivälierät vuorossa huhtikuun alussa, välierät pelataan huhtikuun lopussa ja toukokuun ensimmäisinä päivinä. Mitkä huippujoukkueet mahtavat olla 26.5.2018 Kiovassa pelattavassa Mestarien Liigan finaalissa? Lyö vetoa pudotuspelien aikaa ja voita.

SM-Liiga pudotuspelit 2017-2018 – 13.3.2018 alkaen

Jääkiekon SM-Liigan tai tuttavallisemmin Liigan pudotuspelit aloitetaan ensimmäisen kierroksen otteluilla 13.3. 60 ottelun runkosarjan jälkeen 10:llä parhaalla joukkueella on tähtäimessä Kanada-malja.

Liigan mestari meillä on selvillä aikaisintaan 23.4. ja viimeistään 28.4. Pudotuspeleihin mahtuu n. 50 huippujännittävää matsia, joista kaikista voi lyödä vetoa todella monella eri tavalla. Lyö vetoa Liigamestarista ja jännitä kevään kuumimpia pelejä vaikkapa livevedon välityksellä

NHL Playoffs 2017-2018 – 9.4.2018 alkaen

NHL:n runkosarja loppuu 8.4.2018 ja tämän jälkeen alkavat kivikovat NHL Playoffs –pelit. NHL:n pudotuspeleihin osallistuu runkosarjan perusteella 16 parasta joukkuetta ja sehän tietää sitä että todella laadukkaita otteluita on luvassa.

Vedonlyönti NHL:n pudotuspeleistä kiihtyy mitä pidemmälle kausi etenee, joten toivottavasti myös sinä olet myös mukana kannustamassa suomalaisia NHL-pelaajia ja betsaamassa parhaimmilla kertoimilla.

Jalkapallon MM-kisat 2018 – 14.6.-15.7.2018

FIFA_jalkapallon_mm_2018Jalkapallon MM-kisat 2018 käsittää yhteensä 64 huikeaa jalkapallo-ottelua. Näitä kisoja on taas se neljä vuotta odotettu ja tänä vuonna kaikki jalkapalloilun ystävät saavat jälleen makeaa mahan täydeltä.

Venäjällä pelattavat kisat kokoavat kaikki maailman parhaat jalkapalloilijat kisaamaan siitä kaikkein himoituimmasta saavutuksesta, jalkapallon maailmamestaruudesta.

Vuoden 2018 suurin urheilutapahtuma on nimenomaan Jalkapallon MM-kisat 2018, se näkyy ja kuuluu kaikkialla. Vedonlyöjille tämä tietää todella hyvää, sillä vedonlyöntikohteita per ottelu ja koko turnaus tulee olemaan todella paljon.