Sportingbet– vedonlyönti

Sportingbetilla on yksi maailman tunnetuimpia peliyhtiöitä. Se toimii myös Valioliigaseura Wolverhamptonin pääsponsorina.

Sport
  • 50 € riskitön veto
bonus image

Bonus

Sportingbetin ensitallettajan bonus vedonlyöjälle on 50 euron ilmaisveto. Rekisteröityvälle pelaajalle on siis tarjolla 50 euron riskitön veto ja sen pelaaja saa kun rekisteröityy sivuille ja asettaa hyväksyttävän vedon. Mikäli veto häviää, sivusto lunastaa vedon takaisin ja pelaaja saa maksimissaan 50 euron arvoisen vedon takaisin pelitililleen. Riskitön veto siis, jonka toki voi lunastaa pienemmälläkin betsillä. Suosittelemme kuitenkin käyttämään bonuksen maksimaalisesti hyväksi, sillä tämä tarjous ei tule toistumaan.

Campaign-2

Kampanjat

Sportingbet ei pahemmin kampanjoilla mässäile, mutta usein tämä tarkoittaa sitä että edut on siirretty suoraan kertoimiin. Näin taitaa olla tälläkin kertaa, sillä ensitallettajan bonuksen lisäksi sivuilla ei ainakaan tällä hetkellä ole muita vedonlyöntikampanjoita ja kieltämättä kertoimet ovat varsin kohdallaan Silloin kuin niitä sitten tulee, kannattaa olla tarkkana ja nopea, sillä rahanarvoisia etuja on taatusti tarjolla.

Mobile-2

Mobiili

Ladattava mobiilisovellus on tarjolla niin iPhonelle kuin Android-laitteille. Kyseisen sivuston mobiilisovellusta ei löydy virallisista ohjelmistokaupoista vaan pelaajan tulee antaa Sportingbetin sivuilla tiedot omasta puhelimesta ja latauslinkki lähetetään sitten pelaajan puhelimeen. Sovellus on varsin pätevä ja sillä onnistuu kaikki vedot mitä selaimen avullakin. Myös tilin hoito onnistuu tämän sovelluksen avulla omalla älylaitteella. Valitettavasti mobiilisovelluksen lataussivusto on englanniksi.

Pelikohteet

Pelikohteita sivustolla riittää todella paljon ja ainakin lajivalikoimasta päätellen ollaan todella lähellä pohjoismaalaisen pelaajan unelmasivustoa. Löytyy jalkapallot, jääkiekot, talviurheilut ja monet muut lajit. Joukossa on myös hieman erikoisempiakin lajeja joissa voi ainakin käydä tarkastelemassa mitä kaikkea on saatavilla.

Live-betting

Livevedonlyönti

Sivustolla on tarjolla myös live-vetoa ja ainakin arvosteluhetkellä lajivalikoima oli varsin laaja. Löytyy kohteita jalkapallosta, koripallosta, jääkiekosta ja tenniksestä. Vuoden aikana lajivalikoimaa riittää ja samoin myös vedonlyöntikohteita tulee koko ajan lisää. Betsaaminen Sportingbetin sivuilla livenä on erinomaisen helppoa ja nopeaa. Parhaimmillaan kohteita on päivässä useita kymmeniä, jopa satoja.

Livestream

Sportingbet ei tarjoa erillistä livestreamia urheilutapahtumasta. Sen sijaan sivuilla on tarjota joistain otteluista Match Visuals –osio, jossa otteluselostukset toimivat. Tämä on tavallaan live-streamauksen esiaste ja joskus on ihan mukava seurata otteluita myös tällä tavoin. Kokeile vaikka!

Deposits-and-withdraws

Rahansiirrot

Rahansiirrot sujuvat sivuilla tutuilla välineillä Pankkisiirrot sujuvat Eutellerin avulla, niiden lisäksi on tarjolla mm. luottokorteista Visa ja Mastercard, nettilompakoista Skrill, Ukash ja Click2Pay. Näiden vaihtoehtojen avulla rahansiirrot ovat nopeita ja turvallisia molempiin suuntiin.

Asiakastuki-2

Asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostilla ja puhelimitse sekä sivuilta löytyvän live-chatin avulla. Suomenkielistä apua on tarjolla, mutta ympärivuotinen tuki on englanniksi. Mikäli englanti sujuu, ei pelaajalla ole hätää, mutta suomenkielinen asiakaspalvelu voi joissain tapauksissa kestää. Sivuilta löytyy mukavasti tietoa myös tärkeimmistä asioista ja tämä on mainio tuki asiakaspalvelulle. Moni asia selviä täältä nopeammin, kuin ottamalla yhteyttä sivuston asiakaspalveluun.

Summary

Yhteenveto

Sportingbet ei välttämättä ole kampanjaharjaajan paras vetosivusto, mutta kertoimet tällä sivustolla ovat todella kohdallaan. Vedonlyöntiin keskittynyt sivusto tarjoaa myös kasinopelejä ja erinomaisen veto-ohjelmiston kännyköille. Sivusto on ollut jo melkein 20 vuotta markkinoilla ja se näkyy kaikessa. Rutiinillä se tuo pelaajille kattavasti vedonlyöntikohteita esille. Asiallinen vedonlyöntisivusto jota voi suositella varsinkin jo pidempään vedonlyöntipelejä pelanneille.