Pinnacle – vedonlyönti

Pinnacle on kovassa nosteessa oleva peliportaali, jonka vedonlyöntiosasto on maailman huippua.
Pinnacle on ennen kaikkea tunnettu omasta vedonlyöntiosastostaan. Suomessa sivusto oli pitkään lähinnä vain ammattilaispelureiden käytössä, mutta pikkuhiljaa myös muut pelaajat ovat löytäneet tämän vedonlyöntimaailman helmen

Sport
  • Kokonaisuutena todella monipuolinen bonuspaketti
  • Nopeat talletukset ja kotiutukset
bonus image

Bonus

Pinnacle on siitä erikoinen vedonlyöntiyhtiö, että se ei tarjoa minkäänlaisia ensitallettajan bonuksia tai muita bonuksia pelaajille. Tässä kohtaa Pinnacle on tasa-arvoinen, sillä se on siirtänyt kaikki mahdolliset edut ja bonukset omiin kertoimiin vedonlyöntikohteissa. Kertoimet ovat kaikille samat, joten ennakkotalletuksen jälkeen edut sen kuin vain jatkuvat jokaisessa pelikohteessa ja vedossa. Näin siis ainakin teoriassa.

Campaign-2

Kampanjat

Pinnaclen vedonlyöntiosasto ei tarjoa talletusbonuksia pelaajille. Pinnacle lupaa kuitenkin tarjota netin parhaat kertoimet ja kertoo sivuilla että kate on jopa vain 2%. Pinnaclen toimiminen yli 200 eri maassa ei perustu pelkkään sattumaan, joten ehdottomasti tutustumisen arvoinen sivusto. Moni on huomannut Pinnaclen mainiot kertoimet ja tämä on juuri sen ansiota että pelaajille ei tarjota muuta ylimääräistä.

Mobile-2

Mobiili

Pinnaclen mobiiliosasto on hyvässä kunnossa ja sivusto tarjoaa eri mobiililaitteille uusitun mobiilisivuston. Sivuston kautta pelaajan onnistuu mm. tallettaa pelitililleen rahaa ja myös rekisteröityminen onnistuu mobiililaitteen kautta. Mobiili pelaaminen on koko ajan kasvussa ja uusittu Pinnaclen mobiilisivusto on erittäin mukava ja navigointi sujuu todella helposti. Pinnaclen livevedonlyönnin kohteet ovat myös helposti löydettävissä ja pelattavissa mobiilisivuston kautta.

Pelikohteet

Sivustolla on varsin hyvin edustettu kaikki eurooppalaiset superlajit kuten jalkapallo, tennis ja jääkiekko ja näiden kohdevedot ja tasoitusvedot ovat ehdottomasti tämän sivuston suola. Sivustoa suositellaan eritoten hieman enemmän vedonlyöntipelejä harrastaneille, mutta mikään ei estä ensimmäistä kertaa pelejä pelaavaa suuntaamasta suoraan Pinnaclelle. Toki ehkä aloittelijalle on parempiakin vaihtoehtoja Betssonin ja Unibetin muodossa, mutta perusperiaate näillä kaikilla sivuilla on sama.

Sivustolla on tarjolla runsas määrä eri lajien vetokohteita niin perinteisinä ennen tapahtumaa lyötävinä vetokohteina kuin live-vedonlyönnin osalta

Live-betting

Livevedonlyönti

Pinnacle tarjoaa kattavasti livevedonlyöntiä sivuillaan. Kohteina ovat suosituimmat livevedonlyönnin kohteet jalkapallosta tennikseen ja koripallosta lätkään. Päivittäinen peliarsenaali kannattaa katsastaa pelisivuilta, päivittäin vaihtuvat kohteet tarjoavat kuitenkin livevedonlyöntiä kellon ympri.

Livestream

Sivusto ei tarjoa pelaajille mahdollisuutta seurata otteluita ja tapahtumia livestreamin avulla. Pinnacle luottaa omiin vetovoimatekijöihin ja se ei ole nähnyt tarpeelliseksi lähteä tarjoamaan livestreamia sivujensa kautta.

Deposits-and-withdraws

Rahansiirrot

Rahansiirrot hoituvat suuntaan ja toiseen todella monella eri tavalla. Nämä kaikki vaihtoehdot saa sivustolla näkyviin kun valitsee siirtovaluutan. Isona kansainvälisenä yrityksenä Pinnacle tarjoaa tusinan verran erilaisia maksuvaihtoehtoja joista varmasti löytyy jokaiselle se sopivin.

Talletusvaihtoehtoina on sivuilla eurolle Paysafecard, Webmoney, iDebit, Qiwi Wallet, Clickandbuy, Sofort, Neteller, Skrill, Moneta.ru, Entropay. Visa ja Mastercard sekä luonnollisesti pankkisiirto.

Nostovaihtoehtoina toimivat Paysafecard, iDebit, Qiwi Wallet, Clickandbuy, Webmoney, Neteller, Skrill, Entropay ja pankkisiirto. Pelaajalla on siis rahansiirtojen osalta kaikki enemmän kuin mukavasti, Pinnaclen tyyliin.

Asiakastuki-2

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu sivuilla toimii aluksi lomakkeen kautta, samoin sivuilla on tarjolla myös mukavasti erilaisia vedonlyöntiin tarkoitettuja artikkeleita ja muita aputekstejä. Sivuilta löytyy myös eri pelien säännöt ja vedonlyöntiin muutakin oheistietoa. Asiakaspalvelu näyttää melkoisesti ankeammalta kuin monella muulla sivuilla, joten tästä voidaan vetää johtopäätös että asiakaspalveluun ei ole paljon pelaajilla asiaa. Tätä voidaan pitää hyvänä merkkinä.

Summary

Yhteenveto

Pinnaclea ei turhaan pidetä yhtenä parhaista vedonlyöntitoimistoista. Kertoimet ja kohdevalikoimat ovat enemmän kuin kohdillaan, mutta jos etsii parhaita tarjouksia ja bonuksia vedonlyöntiin, ei kannata aikaa tuhlata Pinnaclella niiden etsimiseen. Pinnacle on ihan ok sivusto aloittelevalle vedonlyöjälle, mutta sivustoa pidetään enemmänkin kokeneemman ja kerroinvertailun osaavan pelaajan paikkana.