Euroviisut vedonlyönti 2018

Euroviisut 2018

Euroviisut 2018 järjestetään Portugalin Lissabonissa 8.-12.5.2018. Tältä sivulta löydät vinkit Euroviisut vedonlyöntiin, esiintymislistat ja viimeisimmät Euroviisukuulumiset.

Euroviisut ovat suomalaisille pyhä asia. Vaikka monta kertaa kisoista on tullut viimeinen sija, on suomalaisten usko Euroviisuissa menestymiseen ollut jostain ihmeen ja kumman syystä vahva. Tämä usko palkittiin reilu 10 vuotta sitten kun Lordi nappasi Euroviisujen voiton Ateenassa.

Voi sitä ilon ja riemun päivää ja sitä juhlahumua joka siitä seurasi! Euroviisut 2016 järjestettiin Tukholman Globen-areenalla ja juontajina toimivat Petra Mede ja viime vuoden voittaja Måns Zelmerlöw.

Voiton vei Ukraina ja Jamala, joten toukokuussa 2017 Eurovision Song Contest eli Euroviisut järjestetiin Kiovassa, Ukrainassa. Tuon kilpailun voitti Portugalin Salvador Sobral kappalellaan ”Amar pelos dois”

Euroviisukarsinnat – Saara Aalto

Suomessa tätä nykyä valitaan Euroviisuedustaja UMK:n eli Uuden Musiikin Kilpailun avulla. Viime vuonna todella tasokkaan kisan voittoon nousi lopulta Norma John kappaleellaan ”Blackbird”, joka päihitti finaalissa muut esiintyjät.

Vuoden 2018 Euroviisuihin tehtiin erityisratkaisu ja Euroviisuihin päätettiin lähettää X-factori UK:ssa ja monessa muussakin laulukilpailussa menestynyt Saara Aalto. Saara Aalto esitteli kolme eri laulua, Domino, Queens ja Monsters.

Yleisöäänestyksen ja kansainvälisen raadin pisteiden perusteella laulukilpailuihin lähtee lopulta Monsters -kappale. Euroviisu vedonlyönti 2018 alustavat kertoimet povaavat Saara Aallolle ihan kohtuullisen hyvää menestystä.

Unibetin Euroviisu vedonlyönti 2018 kertoimet ovat kymmenen parhaan osalta seuraavat maaliskuun 2018 alussa:

 1. Israel 3.00
 2. Australia 9.00
 3. Bulgaria 9.00
 4. Viro 9.00
 5. Tsekki 11.00
 6. Hollanti 15.00
 7. Ruotsi 15.00
 8. Espanja 21.00
 9. Suomi 21.00
 10. Muut vähintään 26.00

Euroviisuhuumaa toukokuussa

Ranska, Saksa, Italia, Espanja ja Iso-Britannia ovat automaattisesti finaalissa yhdessä isäntämaa Portugalin kanssa. Mukana on myös Australia, joka teki ensiesiintymisen vuonna 2015.

Euroviisut 2018 kisataan toissa vuodeksi muuttuneen pisteytysjärjestelmän kanssa, ja aikaisemman pistejärjestelmän mukaan tuomariston ja yleisöäänten yhteispisteet olivat jokaisen maan pisteet.

Viime vuonna jokaisen maan tuomaristo antoi omat pisteet ja tämän jälkeen kerrottiin puhelinäänestyksen yhteenlasketut pisteet alkaen vähiten puhelinääniä saaneista. Tämä takasi jännityksen televisiolähetyksen loppuhetkille saakka ja saamaa on luvassa vuoden 2018 Euroviisuissa Lissabonissa.

Ensimmäinen semifinaali käydään tiistaina 8.5.2018, Euroviisujen toinen semifinaali käydään 10.5.2018 ja Finaali käydään 12.5. lauantaina. Euroviisut 2018 televisiointi on jälleen YLE:n heiniä ja luvassa onkin monta tuntia suoria Euroviisulähetyksiä Euroviisuviikolla.

 1. Semifinaali ja esiintyjät

Suomi ja Saara Aalto esiintyy ensimmäisessä Euroviisut 2018 semifinaalissa. Samassa semifinaalissa ovat myös Albania, Azerbaidzan, Belgia, Bulgaria, Islanti, Israelin, Liettua, Tsekki, Valko-Venäjä, Viron, Armenia, Irlanti, Itävallan, Kreikka, Kroatia, Kypros, Makedonia ja Sveitsi.

 1. Semifinaali ja esiintyjät

Toisessa semifinaalissa esiintyvät Alankomaat, Australia, Moldova, Norja, Romania, San Marino, Serbia, Tanska, Venäjä, Georgia, Latvia, Malta, Montenegro, Puola, Ruotsi, Slovenia, Ukraina ja Unkari.

Lyö vetoa vuoden 2018 Euroviisuista

Euroviisu veikkaus on lähes yhtä jännittävää kun itse kilpailu! Jos sinulla on oma suosikki voittajaksi jo nyt, voit toki lyödä vetoa voittajan puolesta vaikkapa heti lukuisilla eri nettivedonlyöntisivustoilla.

Hyviä kertoimia on jo nyt tarjolla, vaikka ei ole tietoa tai edes hyvää arvausta pääseekö kyseinen maa ja esiintyjä itse finaalin. Kertoimet kertovat jo nyt asiantuntijoiden mielipiteen, mutta yllätyksiä voi kärkikymmenikössä tapahtua useita.

Ruotsin kerroin vuoden 2015 kisoihin oli 9.00 ja sillä se oli neljänneksi pienin kerroin, joten ennakkosuosikki Italia ei sitten lopulta vienyt palkintoa. Kai löit tuolloin vetoa Ruotsin puolesta?

Kertoimia Euroviisuihin tulee pian eri vedonlyöntitoimistoille, tosin alustavan kalenterin mukaan viimeisimmät maat tulevat ilmoittamaan omat osallistujansa vasta maaliskuussa 2018.

Euroviisut 2018 vedonlyöntiä voit löytää mm. Betsafen vedonlyöntiosastolta, BetssoniltaUnibetiltä, ja NordicBetillä ja varmasti mitä lähemmäksi laulukisoja mennään, myös muilta sivustoilta. Muista vertailla kertoimia ja nappaa parhaat tarjoukset itsellesi.

Yksi iso asia mikä kannattaa muistaa Euroviisut vedonlyönti 2018 -teemassa on se, että toisin kuin urheiluvedonlyönnissä, tässä kilpailussa voittaja ratkaistaan äänestyksellä. Puolet äänestyksen äänistä tulee maiden tuomaristoilta ja toinen puoli yleisöäänistä. Mikä kappaleista voisi iskeä eurooppalaiseen musiikkimakuun? Entä mikä mahtaisi olla tuon kappaleen voittokerroin juuri nyt?

Voit tutustua Euroviisut 2018 osallistujiin jo nyt Euroviisujen esiintyjiin ja juuri valittuihin kisabiiseihin. Jääkö joku kappale korvamadoksi? Lyö vetoa Euroviisu-voittajasta ja voita!

Euroviisut 2018 voittokertoimet

Voittaako Saara Aalto Euroviisut? Euroviisut vedonlyönti 2018 ja olemassa olevat kertoimet eivät povaa Aallolle voittoa, mutta ennenkin nämä kekkerit ovat menneet ns. ”yllätysvoittajalle”. Euroviisujen kertoimet vaihtelevat vielä ennen tapahtuman alkua todella paljon, joten nyt on parhaiden kertoimien bongaaminen ja vedonlyönti Euroviisuista todella tärkeää.

Lisäksi eri vedonlyöntiyhtiöt antavat kertoimet erikoisvedoille. Mitä lähempänä Euroviisut ovat, sitä enemmän Euroviisuista tulee erikoisvetoja tarjolle. Ja semifinaalien jälkeen kun finaalissa esiintyvät biisit ovat selvillä, tulee vedonlyöntikohteita vieläkin enemmän tarjolle. Tarkasta oman vedonlyöntifirmasi tarjonta ja lyö vetoa Euroviisuista 2018 ja jännitä itse mukana!

Omaan kisastudioon voi itse kehitellä vaikkapa vedonlyöntiä näiden oikeiden rinnalle. Panoksena voi olla vaikkapa seuraavan kisastudion popkornit. Suosittu vedonlyöntikohde on eri maiden antamat pisteet.

Menevätkö naapuriin vai tulevatko kenties Suomelle? Pistelasku samalla lailla kuin mitä se oikeassakin pistelaskussa menee. Jos haluat pientä helpotusta, lyökää kisastudion kanssa vetoa vaikkapa pisteistä 8, 10 ja 12. Jää aikaa muuhunkin kuin pistelaskuun.