Betfair– vedonlyönti

Maksutavat:
diners curved mastercard curved neteller straight skrill straight visaElectron curved visa electron straight
Sport
  • Ainutlaatuinen vetopörssi
  • Mehukkaat kertoimet
bonus image

Bonus

Betfair tarjoaa uusille pelaajille herkullisia ensitallettajan bonuksia talletusbonusten muodossa. 100% talletusvastine 100 euroon saakka tai 20 euron talletuksella 40 euroa ovat tämän hetken bonukset. Sivustolla on olemassa myös erilaisia kampanjoita, joiden avulla voi päivittäin saada tietyistä otteluista tai vedonlyönneistä isojakin bonuksista. Tämä pitää tietenkin vedonlyöjät varpaillaan. Uudelle pelaajalle on kuitenkin tarjolla mukavasti bonusta heti alkuun, joten aloittaminen on todella mukavaa.

Campaign-2

Kampanjat

Betfair on massiivinen peliportaali, jossa pääsee vedonlyöntipelien lisäksi pelaamaan todella monipuolisesti eri pelejä. Näiden osalta on tarjolla joitakin pienempiä ja hieman isompia kampanjoita, joten pelaaja pääsee nauttimaan tietyistä eduista esimerkiksi kasinolla, bingopeleissä tai jossain muussa. Kaikki sivuston tarjoamat kampanjat löytyvät Promotions-osuuden alta.

Mobile-2

Mobiili

Maailman suurimmalla ja kauneimmalla vedonlyöntifirmalla on luonnollisesti tarjota erinomainen mobiilipuoli. Applen iOS laitteille sovellus on ladattavissa App Storen kautta ja Androidille sovelluksen saa Betfairin sivujen kautta. Vetopörssille on olemassa erillinen Betfair Exchange –sovellus ja lataukset toimivat urheiluvedonlyöntisovelluksen tapaan. Palkitut sovellukset kehittyvät koko ajan ja palkitut sovellukset ovat käyttäjien suuressa suosiossa.

Pelikohteet

Varsinkin täällä pätee sanonta, se mitä täältä et löydä, sitä et tarvitse. Valtavasti pelattavaa, valtavasti kohteita. Pelien jakauma ei välttämättä ole suomalaisen pelaajan perusmakuun, mutta sivustolta löytyvät helposti niin jalkapallo, tennis kuin jääkiekkokohteetkin. Pääpaino on kuitenkin ns. englantilaisissa vedonlyöntikohteissa kuten hevosurheilussa, kriketissä, rugbyssä, vinttikoirakisoissa edellä mainittujen suurlajien lisäksi. Suomalaista pesäpalloa on siis turha odotella sivuston etusivulle. Sivustolta löytyy myös kohteet virtuaaliurheilulle ja pelikohteita on avoinna 24/7.

Betfairin vedonlyöntipörssi on se, minkä takia monet pelaavat juuri Betfairille. Pelaajat voivat lyödä vetoa toisiaan vastaan eri kertoimilla ja tämä tekee vedonlyönnistä entistä jännittävämpää. Betfairin kattavaan exchange-vedonlyöntiin kannattaa tutustua kunnolla, kyseessä on erinomainen vedonlyönnin muoto. Ja samalla hieman poikkeava sellainen, ja Betfair tarjoaa maailman suurimman vedonlyöntipörssin.

Live-betting

Livevedonlyönti

Vedonlyöntisivujen puolella on luonnollisesti myös lähes koko ajan tarjolla kattavasti livevedonlyöntiä. Pääpaino on jalkapallossa, tenniksessä, jääkiekossa, koripallossa, lentopallossa, snookerissa ja käsipallossa. Kohteita on avoinna koko ajan, joten livevedonlyönnin ystäville aika ei tule Betfairilla pitkäksi. Sivuilta voi löytää myös live-vetojen kalenterin, josta näkyy tulevat livekohteet joista voi lyödä vetoa.

Livestream

Sivusto ei tarjoa varsinaista live-streamia, mutta esimerkiksi live-vedonlyöntikohteiden esitystapa graafisella käyttöliittymällä on varsin mainio. Pelaaja pääsee varsin hyvin mukaan tunnelmaan vaikka varsinaista livekuvaa ei paikan päältä ole. Jalkapallo-ottelusta näkyvät esimerkiksi laukaukset, maalit, hyökkäyksiin lähdöt ja muut perustiedot varsin mukavalla tavalla. Kannattaa kokeilla!

Deposits-and-withdraws

Rahansiirrot

Betfairilla on tarjolla kattava rahansiirtovalikoima, tunnetuimpina ja käytetyimpinä luonnollisesti pankkisiirrot, luottokortit kuten Visa ja Mastercard, useat nettilompakot kuten Neteller, PayPal ja Skrill. Kun teet talletuksia, kannattaa käydä katsomassa viimeisimmät päivitykset Betfairin sivuilta, jotta löydät varmasti juuri sinulle oikean talletus- ja nostotavan. Talletukset ja nostot ovat varsin nopeita ja kaikki tapahtuu luotettavien yhteyksien avulla.

Asiakastuki-2

Asiakaspalvelu

  1. Asiakaspalvelu

Betfairilla on käytössään asiakaspalvelussa sähköposti, johon luvataan vastaus 2-4 tunnin kuluessa. Asiakaspalveluun voin myös soittaa ja puheluihin vastataan yleensä puolen minuutin kuluessa. Paras tapa ottaa yhteyttä taitaa olla livechat, joka myös löytyy sivustolta. Betfair löytyy myös Twitteristä, joten yleisimpien kysymysten kysymyksien kysyminen käy myös sitä kautta. Tosin sivuilla on ihan hyvä ja kattava osio, josta näihin kysymyksiin löytyy vastaukset. Myös eri pelimuotojen esittelyt löytyvät sivuilta. Tietoa on niin paljon että sivustot voivat kokemattomammalta käyttäjältä tuntua jopa hieman monimutkaisilta.

Summary

Yhteenveto

Betfairin jättimäinen vedonlyöntiosasto pudottaa monen pelaajan leuan. Se voi myös aloittelevalle pelaajalle olla vähän liikaa, mikä vedonlyöntipörssi ja miten sitä pelataan? Hieman jo kokeneemmalle pelaajalle Betfair on todellinen runsauden sarvi, joka kuuluu monen pelaajan vakiopaikkoihin. Tämän lisäksi sivustolla on paljon muutakin pelattavaa, joten aika ei todellakaan käy pitkäksi minään vuorokauden aikana. Mainiot mobiilisovellukset takaavat sen, että pelaaminen sujuu myös kotikoneen ulkopuolella, käytännössä missä vaan. Suosittelemme lämpimästi tutustumista maailman suurimpiin vedonlyöntiportaaleihin kuuluvaan Betfairiin tutustumista.

BONUS: Uudelle tallettajalle 100€ talletusbonus
PELAA NYT