Vedonlyöntibonusten voitollinen kierrättäminen

Strategioita vedonlyöntibonusten kierrättämiseen

Tällä sivulla opit kierrättämään peliyhtiöiden antamia bonuksia voitollisesti. Strategia on melko yksinkertainen, mutta vaatii hiukan asiaan paneutumista alkuun. Aiempaa kokemusta ei tarvitse välttämättä, mutta jos vedonlyönti on ennestään tuttua, opit todennäköisesti menetelmän nopeammin. Strategiamme perustuu siihen, että saat ilmaista rahaa vedonlyöntitoimistolta uutena asiakkaana ja pystyt veikkaamaan kahdessa eri peliyhtiössä ottelun lopputuloksesta ilman häviämisen riskiä. Näin ollen saat kotiutettua peliyhtiön antaman bonuksen. Stragian noudattaminen onnistuu parhaiten Betfairin avulla.

Esimerkki bonusten kierrätyksestä

Otetaan esimerkkitapaukseen Unibetin tarjoama bonus. Olet tallettanut Unibetille 50 € ja saanut 50 € bonuksen. Tililläsi on siis 100 €. Seuraavaksi on löydettävä Unibetille ja Betfairilta vastaavat kertoimet. Tässä kannattaa käyttää apuna livetulokset.com tai betbrain.com sivustoja, joista näemme mihin kohteisiin Unibet tarjoaa isoja kertoimia suhteessa muihin vedonvälittäjiin. Käy läpi otteluita ja etsi Unibetilta kerroin, jota pystyt tarjoamaan Betfairissa muille pelaajille. Alla on kuva miltä tämä käytännössä näyttää.

Unibet

unibetin_kerroin

Betfair

betfair-kerratys

Tässä esimerkissä löysimme kohteeseen Albania – Tanska (jalkapallon MM-karsinta) Unibetilta Tanskalle kertoimen 1.62 ja Betfairilla pystymme tarjoamaan Tanskan voitolle 1.63 kerrointa, mikä on vain 0.01 huonompi kuin mitä pelaamme Unibetilla. Olemme nyt löytäneet hyvät kertoimet vastavedon/ matchbetin tekemiseen. Nyt on vain laskettava millä summilla panostaa Unibetilla ja Betfairilla, jotta kierrätyksessä häviämme vain pienen osan bonuksesta. Kun teet ensimmäisiä vetoja, kannattaa kirjata paperille tai exceliin ylös jokainen pelin mahdollinen lopputulos, jotta varmistut, että katat kaikki mahdolliset lopputulokset häviämättä. Alle on laskettu tähän esimerkkiin sopivat panostukset.

berfair-kierratys2

Unibetilla saldona on 100 €, joka panostetaan Tanskalle. Eli mikäli Albania voittaa tai tulee tasapeli, niin Unibetilla hävitään tuo panos eli 100 €. Taulukkoon on siis merkattu -100 Albanian voitolle sekä tasapelille. Mikäli taas Tanska voittaa saadaan takaisin 100 x 1,62 = 162 €. Voittoa kertyy siis 62 €, joka merkataan taulukkoon (vähennä siis panoksesi mahdollisesta voitto-osuudesta). Betfairilla taas tarjotaan Tanskalle kerroin 1.63 myös 100 € panoksella. Kuten ylläolevasta kuvasta nähdään, Betfairilla saadaan voittoa 100 €, mikäli Albania voittaa tai tulee tasapeli – juuri päinvastoin kuin Unibetilla. Mikäli Tanska voittaa, Betfairilla hävitään 63 €. Betfair laskee automaattisesti voiton ja tappion ylläolevan kuvan mukaan.

Yhteenvetona tästä esimerkistä on se, että mikäli olet löytänyt hyvät kertoimet, tarjoa Betfairilla samalla panoksella kuin mitä olet pelannut toisella sivustolla. Näin pääset aina hyvään tulokseen. Taulukkoon voi vielä laskea, että Betfair ottaa 5 % komission pelaajan nettovoitosta. Mikäli rahat päätyvät Betfairiin, ottaa Betfair siitä itselleen 5 € ja pelaajalle jää 95 €. Kierrätyksessä hävitään siis 5 €, mutta koska saatiin 50 € bonus, on voitto-osuus 45 €. Jos rahat menevät suoraan Betfairiin, voit siirtyä seuraavaan bonukseen. Tämä on usein pelaajan kannalta paras lopputulos.

Jos taas Tanska voittaa, veto menee oikein Unibetillä ja tämän jälkeen on etsittävä uusi kohde, jota pelata samalla lailla kuin yllä on esitetty. Ensimmäisen vedon jälkeen on panostettu 100 € ja koska Unibetillä on kierrätettävä yhteensä 600 € ennen kuin bonuksen voi kotiuttaa, on kierrätystä jäljellä vielä 500 €. Mikäli löydät bonussivustolta ja Betfairilta saman kertoimen, jota pelata ja tarjota, et häviä kierrätyksessä mitään mikäli veto jää bonussivustolle. Tämä on Pelureiden mielestä hyvä strategia asettaa vetoja. Unibetilla on suhteellisen korkea kierrätys (6x talletus+bonus), joten on suositeltavaa etsiä kerroin, joka on Unibetilla suuri (esim. 3-6).
Tällöin on todennäköistä, että veto menee Unibetilla väärin ja rahat siirtyvät Betfairiin heti ensimmäisen vedon jälkeen, jolloin kierrätystä ei tarvitse suorittaa sen enempää. Tässä on lisäetuna se, että kun häviät rahasi sivustolla, josta olet saanut bonuksen, tulet todennäköisesti jatkossa saamaan sieltä lisää bonuksia.

Vinkkejä bonusten kierrätykseen

1. Sivustot asettavat yleensä minimikertoimen, jota on vähintään pelattava (yleensä 1,40-2,00), että panokset lasketaan kierrätysvaatimuksiin. Pelaa siis kertoimella, joka on suurempi kuin asetettu minimi.
2. Älä pelaa pelejä, joihin on kauemmin kuin kaksi päivää. Muutoin sidot rahojasi turhan pitkäksi aikaa. Ole kärsivällinen ja pelaa vain kertoimia, joilla et häviä kierrätyksessä juurikaan.
3. Lauantaina ja sunnuntaina on eniten pelejä, joten silloin löytää helpoimmin kertoimet. Maanantai ja perjantai ovat yleensä hiljaisimmat päivät.
4. Mitä suurempaa kerrointa pelaat bonuksen myöntämällä sivustolla, sitä enemmän sinulla pitää olla Betfairissa varoja. Jos pelaat Unibetillä 100 € panoksella kerrointa 8, tarvitset Betfairiin vähintään 700 €. Toisaalta taas silloin todennäköisemmin rahat menevät Betfairiin, joka on pelaajan kannalta hyvä.
5. Vahvista veto aina ensin vedonlyöntisivustolla, josta olet saanut bonuksen ja vasta vahvistuksen jälkeen pelaa Betfairilla. Tämä sen takia, että joissain tapauksissa vedonlyöntitoimisto ilmoittaa, että kohteeseen ei oteta vetoja enää vastaan. Betfairissa ei tällaista pääse tapahtumaan, koska pelaajat pelaavat toisiaan vastaan.
6. Älä jätä Betfairin vetoja ”roikkumaan”. Betfairissa kertoimet voivat muuttua kannaltasi huonompaan suuntaan mikäli jätät vetosi avoimeksi. Pelaa siis kohteita, joissa ei ole aivan pieni liikevaihto.
7. Pidä huoli, ettet jätä mitään lopputuloksista huomioimatta. Laske paperille jokaisen ottelun mahdollisen lopputuloksen vaikutus saldoosi.
8. Jos olet saamassa kymmenyksiä parempaa kerrointa bonussivustolla kuin Betfairilla, voi kyseessä olla vedonlyöntitoimiston tekemä virhe kertoimissa. Tällaista kohdetta emme suosittele pelaamaan, koska vetosi voidaan perua. Tämä on riski, josta voi jäädä tappiolle pelattaessa bonuksia. Tätä tapahtuu kuitenkin aniharvoin. Riskiä voi pienentää siten, että kirjaudut hetki ennen pelin alkamista sivustolle, jossa olet asettanut vetosi. Voit tarkistaa onko vetosi edelleen voimassa. Mikäli vetosi on peruttu, voit Betfairissa pelata samaa kohdetta mitä tarjosit. Näin riski häviää kokonaan.