Vedonlyönnillä varmaa voittoa

Vedonlyöntitoimistot houkuttelevat pelaajia sivustolleen tarjoamalla erilaisia bonuksia uusille tallettaville pelaajille. Voittava strategiamme vedonlyöntiin perustuu siihen, että pystymme kierrättämään bonuksen käyttämällä kahden eri vedonlyöntisivuston kertoimia. Tätä menetelmää, jossa lyödään kaksi vastakkaista vetoa eri sivustoilla, sanotaan vastavedoksi.

Vastavedon ansiosta ottelun lopputuloksella ei ole merkitystä, koska veto on asetettu niin, että pelaaja ei voita eikä häviä tuloksesta riippumatta. Pelaajan voitto perustuu vedonlyöntitoimiston antamaan bonukseen, joita annetaan uusille pelaajille. Vedonlyöntibonuksia tarjoavat lukuisat peliyhtiöt. Saat tehtyä voittoa menetelmällämme yli 1000 €.

Tästä taulukosta näet kerralla parhaat bonukset eri vedonlyöntitoimistoille. Kiinnitä huomiota kierrätysvaatimuksiin, eli montako kertaa pelurin tulee kierrättää bonus samaisella sivustolla ennen mahdollisten nostojen suorittamista. Minimikerroin taulukossa on se, joka kerryttää tuota em. kierrätysvaatimusta. Mikäli vedon yhteiskerroin jää alle tuon minimikertoimen, se ei kerrytä kierrätysvaatimusta.


MaksimibonusKierrätysMinimikerroin
veikkaushuone Logo

100 €

1,8

comeon Logo

50 €

1,5

guts Logo

100 €

1,5

bethard Logo

100 €

2,0

betsson Logo

200 €

1,5

nordicbet Logo

170 €

1,5

bet365 Logo

100 €

1,5

betway Logo

100 €

1,75

expekt Logo

50 €

sportingbet Logo

50 €

1,5

redbet Logo

100 €

11×

2,0

10bet Logo

200 €

1,6

betsafe Logo

50 €

1,8

unibet Logo

100 €

1,4

optibet Logo

50 €

10×

1,8

 

Vedonlyöntisivujen antamilla bonuksilla voittoa

Kuvittele tilanne: Olet liittynyt vedonlyöntisivusto A:lle ja vedonlyöntisivusto B:lle. Sivusto A tarjoaa pitkäveto kohteeseen Nadal - Federer, Nadalille kertoimen 2,00. Sivusto B tarjoaa Federerille kertoimen 2,00. Mikäli löisit omalla rahallasi vetoa sivustolla A Nadalin puolesta ja samalla summalla sivustolla B Federerin puolesta jäisit varmasti omillesi, eikö totta?

Tilanne muuttuu voitolliseksi, kun saat sivustolta B vedonlyöntibonuksen, joka on 50 €. Pelaaja saa pelitililleen talletuksen yhteydessä 50 € lisää rahaa. Kun siis talletat sivustolle B 50 euroa, sinulla onkin samantien 100 euroa. Kun pelaat nyt 100 € peliyhtiö A:lla Nadalille ja 100 € B:llä Federerille, lopputuloksena rahamäärä pysyy samana, kävi ottelussa miten tahansa. Saat näin ollen voittoa 50 €, jonka vedonlyöntitoimisto antoi sinulle.

Alla on havainnollistettu äskeistä esimerkkiä. Huomaa, että tarvitset omaa rahaa alussa sataviisikymmentä euroa. Talletat sata euroa peliyhtiö A:lle ja vain viisikymmentä euroa peliyhtiö B:lle. Sieltä saat kuitenkin viidenkymmenen euron bonuksen, joten molemmissa vedonlyöntitoimistoissa saldosi on sata euroa ennen vetojen asettamista.

  • Vedonlyöntitoimisto A: Panos 100 € Nadalille kertoimella 2,00.
  • Vedonlyöntitoimisto B: Panos 100 € Federerille kertoimella 2,00.

Jos Nadal voittaa, saldosi A:ssa on vedon jälkeen 200 €, jos Federer voittaa saldosi on B:ssä 200 € vedon jälkeen. Kävi ottelussa miten tahansa on saldosi kaksisataa euroa, vaikka talletit sivustoille yhteensä vain sataviisikymmentä euroa. Sait siis tehtyä voittoa viisikymmentä euroa vedonlyöntibonuksen ansiosta. Vedonlyönti voi olla näin helppoa ja tuottoisaa. Yli kaksi tuhatta pelaajaa on jo pelannut ohjeidemme mukaan voitollisesti, joten miksi et myös sinä liittyisi tähän joukkoon?

Mistä löydän bonukset?

Tipahditko kärryiltä? Katso vielä tarkempi esimerkki vedonlyöntibonusten kierrätysosiostamme.  Sivulla selitetään tarkemmin miten Betfairin avulla saa tehtyä kätevästi vastavedon, miten löytää hyvät kertoimet jne. Sivuiltamme löytyvästä taulukosta löydät voimassa olevat ensitallettajan bonukset, mutta moni vedonlyöntitoimisto tarjoaa pelaajille erilaisia kampanjoita, joiden avulla voi myös saada lisää vastinetta tallettamalle rahalle. Muista vierailla sivuilla säännöllisesti, sillä eri vedonlyöntisivustojen tarjoukset ja kampanjat vaihtuvat mukavan tiheästi.

Lue myös nämä:

Vedonlyöntibonukset
Vedonlyöntitoimistot

Veikkausvinkit
Vedonlyöntisanasto
Bonusten kierrätys
Betfairin käyttöopas