Pelurit SomeBlogi: Susijengi ja Huuhkajat saaneet kansan liekkeihin

Teemu Mattila|05/09/2017

Pelurit_SomeBlogi

Tervetuloa Pelureiden uuden SomeBlogin pariin. Tutkimme ja nuuskimme tässä artikkelisarjassa joka viikko mitä somessa kohistaan, mikä on trendaavin puheenaihe ja mitä asioita kannattaa mielestämme nostaa suuren yleisön tietoisuuteen.  Sarjan toisessa osassa ei voi ottaa tarkasteluun mitään muuta kuin koko kansan sekaisin saaneet Susijengin sekä Huuhkajien maagisen voiton Islannista – HU!

Kenellekään suomalaiselle ei liene jäänyt viime aikoina epäselväksi, että Suomen koripallojoukkue #Susijengi pelaa tällä maagia EM-kisoja Helsingin Hartwall Areenan parketeilla. Joukkue ja yleisö on ulvonut väkevästi napaten arvokkaita voittoja maajoukkueen nuoren tähden Lauri Markkasen johdolla.

Lauri Markkanen huumasta on saanut osansa myös miehen nimikaima, joka on huomauttanut asiasta Twitterin puolella: 

 

Somessa on myös epäilty, että Suomi olisi jälleen valmis palaamaan markka-aikaan….

 

Ja jos yleisö on haltioissaan Lauri Markkasen otteista, niin sitä on myös joukkuekaverit vai mitä mieltä olette tästä Teemu Rannikon heitosta?

 

Totta kai myös Suomen tasavallan Presidentti Sauli Niinistö on tolkun maltillisesti mukana kisahuumassa:

 

Kuten varmasti on jo tullut selväksi niin Susijengin pelaajat ja yleisö on haltioissaan EM-kisojen vuoksi. Valmennusosastolla ei ainakaan silmäpussien perusteella ole yhtä ihanaa: 

 

Susijengi ei ole ainoa palloilumaajoukkue joka on saanut kansan syvät rivit liikenteeseen viime aikoina. Myös #huuhkajat ovat saaneet penkkiurheilijat joukkovaelluksella ja Tampereen Ratina olikin loppuunmyyty viime lauantaina Suomi – Islanti ottelussa: 

 

Hienosta lipunmyynnistä huolimatta moni oli ennen ottelua epäileväinen Suomen suorituksen suhteen:

 

Mutta kun voitto varmistui niin sitten olikin riemu ylimmillään:

 

Huuhkajat myös muistuttivat Perparim Hetemajin johdolla kaikkia korisfaneja siitä kuka on se ”Oikea Markkanen”: 

With The Real Deal! #aitomarkkanen #eerothehero ?

Henkilön Perparim Hetemaj (@perpa56) jakama julkaisu

 

02.09.2017 ei ollut ainoastaan Suomen upean voiton vuoksi upea päivä vaan se oli myös todella historiallinen päivä kun #Suomi100 juhlan kunniaksi futiskatsomossa nähtiin yhtä aikaa sekä Suomen Kuningas, että Presidentti rintarinnan: