Pelurit SomeBlogi: Liigakausi starttasi ja se huomattiin myös sosiaalisessa mediassa

Teemu Mattila|14/09/2017

Pelurit_SomeBlogi

Tervetuloa Pelureiden SomeBlogin pariin. Tutkimme ja nuuskimme tässä artikkelisarjassa joka viikko mitä somessa kohistaan, mikä on trendaavin puheenaihe ja mitä asioita kannattaa mielestämme nostaa suuren yleisön tietoisuuteen. Tällä viikolla nappaamme kiinni viime perjantaina alkaneeseen Liigaan ja kahden ensimmäisen ottelukierroksen tapahtumiin. 

Liiga-kausi on siis avattu ja takana on kaksi ensimmäistä ottelukierrosta perjantailta ja lauantailta. Kauden avausviikonloppu ei jättänytkään juuri ketään kylmäksi, sillä se tarjosi muun muassa peräti kolme ulosajoa, yllättävän sarjakärjen, mestarisuosikki Tapparan sulamisen ja Markus Kankaanperän läpiajomaalin alivoimalla.

Aloitetaan niillä ikävämmillä asioilla eli tarpeettomilla ylilyönneillä ja ulosajoihin johtaneilla tilanteilla joissa ei paljon vastapeluria kunnioiteta. Myös halli-DJ voisi joskus miettiä mitä soittaa kuten tässä Michael Keräsen loukkaantumiseen johtaneessa tapahtumassa:  

 Päähän kohdistuneet taklaukset ovat aina ikäviä asioita, mutta on myös todella ikävä huomata, että niitä jopa odotetaan tietyiltä pelaajilta:

 

Ja kuten aina, myös tuomarit saavat osansa heti Liigan alusta alkaen:

 

Tampereen Tappara lähti alkaneeseen kauteen ehdottomasti suurimpana ennakkosuosikkina kahden edellisen kauden kullat takataskussaan. Joukkue voittikin perjantaina paikallisvastustajansa Ilveksen mutta lauantaina turpaan TPS:ltä tylysi 6-2 ja internet räjähti! Tässä pari esimerkkiä lauantai-illan hassutteluista:

 

 

 

Myöskään Mansen toisen seuran Ilveksen kausi ei alkanut ruusuilla tanssien. Ensin takkiin Tapparalta ja sitten Ässiltä. Joukkeen oman someosaston mukaan seuraavaan peliin mennäänkin kiukulla: 

 

Erikoistarjous
unibet
100% asti 110€
PELAA NYT

Ehdottomasti positiivisen yllättäjä Liigan avausviikonloppun oli KooKoo, joka porskuttaa nyt kahden ottelun jälkeen sarjakärkenä: 

 

 

Todellisen jymy-yllätyksen sen sijaan järjesti Markus ”Kanki” Kankaanperä, joka iski Sport – Lukko ottelussa maalin alivoimalla läpiajosta… 

 

Lopuksi palataan vielä noin viikon takaiseen uutisen, kun Liiga uutisoi että HPK sekä Pelicans menevät viemään tällä kaudella lätkätietoutta Viroon, Tallinnassa pelattavan virallisen liigaottelun muodossa. Uutinen saikin jälleen kerran huumorikukan kukkimaan Twitterissä: 

 

 

Lue myös aikaisemmat blogi kirjoitukset: 

Pelurit SomeBlogi: Susijengi ja Huuhkajat saaneet kansan liekkeihin

Mayweather vs. McGregor dominoi edelleen somessa