Betsson kyselee pelaajilta joululahjatoiveita – lisää omat toiveesi listaan ja voita huikeita palkintoja

Toimitus|08/11/2016

Betsson ottaa varaslähdön jouluun ja kyselee pelaajilta jo joululahjatoiveita. Betssonin joululahjakampanja alkaa jo marraskuun puolella joten toiveet esiin!

Betsson kyselee pelaajilta joululahjatoiveita – osallistu heti!

Betssonin joulutontut kyselevät jo kampanjan avulla pelaajilta, mitä mahtaa löytyä pelaajien joululahjalistalta. Betssonin oma joulukampanja alkaa 28.11. ja tuo päivämäärä kannattaa merkitä kalenteriin, sillä silloin rytisee ja kovaa.

betsson-joulu

No mikä siellä sitten rytisee? No, huikeita palkintoja on luvassa. Nyt toteutettavalla kyselykampanjalla pelaajilta. Osallistuminen on todella helppoa, ainoa vaikea juttu taitaa olla se, että mitä mukavaa sitä oikein toivoisi kahdella eri toiveella Betssonin joulukampanjaan. Tarjolla kun on VIP-paketteja Mestarien Liigan finaalista aina Karibian risteilyyn ja F1-kisasta tennisotteluun. Yhteensä viidestätoista eri vaihtoehdoista pitäisi valita kaksi mieleisintä, vaikeaksi menee, sen verran kovista paketeista on tällä kertaa kyse.

Ihan ilmaiseksi ei tarvitse luonnollisesti omaa mielipidettä antaa, sillä Betsson lupaa kaikille ”joulupukin kirjeen” lähettäneille viiden euron ilmaisvedon mihin tahansa betsikohteeseen.Marraskuun 28. päivä alkavassa kampanjassa on luvassa parhaiden palkintojen lisäksi myös erilaisia käteispalkintoja ja jopa 1000 euron ilmaisvetoja. Tätä joulukalenteria ei todellakaan kannata missata, sillä palkinnoissa ei ole tälläkään kertaa säästelty.

Osallistu näin. Mene Betssonin kampanjasivulle, syötä ensiksi Betsson tilisi sähköpostiosoite. Tee kaksi joululahjatoivettasi, klikkaa sen jälkeen Lähetä. Klikkaa Riskitön Veto nappia ja valitse haluamasi kohteet kupongille (tähän käyvät ennakkovedot ja livevedot). Rastita vetokupongin sininen ruutu ennen betsin hyväksymistä. Muista että pelitililläsi tulee olla vähintään 5 euroa, jotta voit lyödä vedon. Betsiin laitettu viitonen tulee takaisin pelitilillesi, mikäli et voita lyömälläsi vedolla.

Kampanjan viimeinen osallistumispäivä on 20.12. kello 23:59 mennessä. Riskitön veto on voimassa vain yhden kerran yhtä asiakasta kohti. Riskitön veto on arvoltaan 5 euroa. Kierrätysvaatimuksena on riskittömällä vedolla saatujen voittojen kierrätys yhden kerran. Lue koko kampanjan tarkemmat säännöt Betssonin sivuilta ja osallistu kampanjaan. Eihän sitä tiedä mitä palkintoja sieltä on tänä vuonna tulossa vaikka olisit ollut kuinka tuhma.

Jos et jostain syystä ole vielä Betsson vedonlyönnin jäsen, käy lunastamassa uuden pelaajan 75 euron ilmaisvedot vedonlyöntiin ensitalletuksellasi. Pelitilin luomisella ja 10 euron käytöllä vedonlyöntiin vähintään 1.5 kertoimella saat ensimmäisen 25 euron ilmaisvedon, seuraavassa vaiheessa 25 euron käyttäminen tuo toiset 25 euroa ja kolmannen vaiheen 25 euron käyttö tuo 25 euron ilmaisvedon mobiililaitteelle. Onnea peleihin!

Juhli Joulua Betssonilla!