Moniveto ohjeet ja vinkit voitolliseen pelaamiseen

 

Moniveto on Veikkauksen kohde, jossa veikataan kahden tai useamman ottelun lopputulosta samaan vetoon. Supermonivedoksi kutsutaan peliä, jossa veikataan 4-6 ottelua. Tavallisen monivedon minimipanos on 20 senttiä ja supermonivedon minimipanos on 5 senttiä.

 

Parhaat paikat pelata Monivetoa

 

PeliyhtiöBonusSivulle
guts Logo

100 € bonus

Guts tarjoaa Pelureiden pelaajille 100 € bonuksen.

expekt Logo

100 € bonus

Expekt tarjoaa 100 € bonuksen lisäksi 10 € riskittömän vedon.

unibet Logo

100 € bonus

Unibet nauttii suurta suosiota suomalaisten keskuudessa.

veikkaushuone-riskiton Logo

100 € bonus + 10 € riskitön veto

Pelureiden kautta saat talletusbonuksen lisäksi Veikkaushuoneelle 10 € riskittömän vedon.

nordicbet-riskiton Logo

200 € bonus

NordicBeti tarjoaa suomalaisille 200 € bonuksen

 

 

 

Monivetoa voi veikata myös ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla, joissa pelaaja saa itse yhdistää haluamiensa kohteiden tulosvedot yhdeksi vedoksi. Veikkaus päättää puolestaan itse mitkä ottelut se laittaa monivedon kohteiksi.

Useamman kuin yhden tulosvetokohteen veikkaaminen oikein on todella vaikeaa ja niinpä monivedon kertoimet nousevat usein todella suuriksi. Suurien kertoimien takia monivedon ei tarvitse osua oikein läheskään niin usein kuin pitkävedon tai tulosvedon. Itse asiassa ainoastaan yksi oikein mennyt moniveto vuodessa saattaa tehdä koko vuodesta voitollisen.

 

Voitollinen pelaaminen

1. Otteluanalyysin tekeminen ja ylikerrointen pelaaminen

Ohjeita otteluanalyysin tekoon ja ylikerrointen pelaamiseen löydät pitkävetoa ja tulosvetoa käsittelevistä artikkeleista.


Vaikka monivedon voitot ovat paljon suurempia kuin esimerkiksi tulosvedossa, on silti erittäin tärkeää veikata ylikertoimia. Ylikertoimien etsinnässä kannattaa jättää suosiolla väliin Veikkauksen monivedot ja siirtyä tarkastelemaan kansainvälisten vedonlyöntiyhtiöiden kertoimia.

 

2. Kassanhallinta

Monivedossa voittoja tulee paljon harvemmin kuin pitkävedossa tai tulosvedossa, mutta silloin kun rivi osuu kohdalle, niin voitot ovat yleensä todella suuria. Harvoin tulevien voittojen takia monivetoa pelatessa on tärkeää muistaa, että ei panosta yhteen vetoon liian suurta osaa pelikassastaan.

 

3. Järjestelmät

Usean tulosvedon veikkaaminen oikein samaan vetoon on todella vaikeaa ilman järjestelmän tekoa. Järjestelmässä joukkueille voidaan laittaa useampi kuin yksi maalimäärä vaihtoehto.


Esimerkki järjestelmämoniveto järjestelmä

HJK- FC Honka               2, 3 - 1
TPS- FC Inter                 1, 2 – 0, 1
FC Lahti- JJK                  1, 2 – 0, 1, 2

Järjestelmän hinta lasketaan kertomalla ensin maalimäärien vaihtoehdot keskenään, josta tullut summa kerrotaan monivedon panoksella. Panoksen ollessa 20 senttiä järjestelmän hinnaksi muodostuu:

2*1*2*2*2*3*0,2 = 9,60 euroa

Järjestelmien teossakin on syytä muistaa, ettei vedon yhteishinta nouse liian suureksi pelikassaan nähden.

 

4. Missä kannattaa pelata?

Monivetoa kannattaa veikata kotimaisen Veikkauksen sijaan Internetin ulkomaisilla vedonlyöntisivustoilla. Esimerkiksi Unibet ja Betsafe tarjoavat mahdollisuuden monivetojen tekemiseen. Erinomainen asia on se, että voit itse yhdistellä haluamasi kohteet, joista teet monivedon.

 

5. Bonukset

Vedonlyöntibonukset auttavat sinua tekemään pelaamisesta voitollista. Sivustomme kautta sinulla on mahdollisuus saada yhteensä yli 1000 euron bonukset rekisteröitymällä vedonlyöntisivustoille.

 

6. Psykologia

Monivetoa veikatessa voi turhautua helposti, koska voittavien yhdistelmien tekeminen on niin vaikeaa. Todella hyvällekin veikkaajalle voi tulla pitkiä voitottomia kausia monivedon parissa. Monivedon ohella on hyvä veikata joitain muitakin veikkausmuotoja, ettei liian pitkä kuiva kausi tuota liikaa stressiä ja kuihduta pelikassaa olemattomaksi.

 

Lue myös nämä:

Lotto
Keno
Pitkäveto
Tulosveto
Vakio