Bet365 - vedonlyöntisivut

Bet 365 on niittänyt vedonlyönnin puolella mainetta ja kunniaa pitkään ja hartaasti. Ei olekaan siis mikään ihme että tätä sivustoa pidetään nimenomaan suosikkipaikkana lyödä vetoa.

Sport
  • Katso peliyhtiön bonusehdot englanninkiliseltä sivustolta
  • Markkinoiden laajin live-stream

Bonus

bonus image

Katso peliyhtiön bonusehdot englanninkiliseltä sivustolta. Pelaajan avatessa pelitilin pelisivulle, hän saa pian rekisteröitymisen jälkeen koodin jota käyttämällä kyseinen bonus rekisteröityy pelitilille talletuksen yhteydessä.

 

Kampanjat

Campaign-2

Bet365 ei pahemmin kampanjoita pelaajilleen tarjoa ja pitkään pelisivusto ei tarjonnut edes ensitallettajan bonusta. Bet365 on siirtänyt kaikki etunsa parempiin kertoimiin ja näiden avulla se voi tarjota kaikille pelaajille jatkuvasti etuja. Ei kampanjoiden puute mitenkään himmennä sivuston loistoa, mutta kampanjoita ja erilaisia promootioita etsiville voi jokin toinen sivusto olla se ykkönen.

Mobiili

Mobile-2

Bet365 sivustolla on oma mobiiliosastonsa ja se toimii varsin mallikkaasti mobiiliselaimissa. Kaikki sivuston toiminnot löytyvät myös mobiilisivujen kautta ja käyttöliittymä on tehty helpoksi kaikille kosketusnäytöllisille mobiililaitteille. Erinomainen vaihtoehto vetojen asettamiseen tällä sivustolla. Erillistä asennusta ei siis tarvita vaan kaikki toiminnot hoituvat mobiilisivuston kautta.

Pelikohteet

Bet365 ei tarjoa suomenkielistä palvelua enää ollenkaan, mutta suomalaiselle pelaajalle löytyy tältä sivustolta paljon eri kohteita ympäri maailmaa. Pelikohteiden joukosta löytyy tuttuja suosikkeja eri lajeista jalkapallon hallitessa kohdevalikoimaa. Bet365 tarjoaa toki talvisin jääkiekkoa ja useampaa muutakin vedonlyöjän suosikkilajia, mutta on sitten joukossa paljon hieman harvinaisempiakin kohteita kuten Rugbyä, Futsalia, tikanheittoa ja montaa muuta. Järjestäen suosituimmissa kohteissa on tarjolla kuitenkin runsaasti pelivalikoimaa per ottelu tai tapahtuma, joten pelikohteita riittää varsin paljon.

Livevedonlyönti

Live-betting

Bet365 sivuston livevedonlyönti on yksi markkinoiden parhaista. Selkeästi esitetyt pelikohteet ja pelikohteiden runsaus ovat sellaisia valttikortteja joista monet muut sivustot vasta haaveilevat. Kohteita on enimmäkseen tenniksestä ja jalkapallosta, mutta lajivalikoima on sivustolla erittäin runsas, livepelienkin kohdalla. Betsaamaan pääsee ainakin suurimmista peleistä ja on listoilla myös monia pienempiä otteluita lähes vuorokauden ympäri. Ehdottomasti suosituksen arvoinen pelipaikka livevedoille.

Livestream

Live stream on olennainen osa Bet365 tarjontaa vedonlyöjille. Päivittäin sivusto näyttää pelaajille useampia otteluita eri urheilulajeista jalkapallon ja tenniksen ollessa ne päälajit, Toki myös muita lajeja on saatavilla hieman vuodenajasta riippuen, lisoilla ovat mm. keilailu ja pöytätennis joita harvemmin vedonlyöntisivujen streameissa näkee. Live stream on erinomainen lisä vedonlyöjän palveluarsenaaliin ja livevetojen lyömisestä tulee entistä mukavampaa kun rinnalla kulkee mainiolaatuinen livelähetys.

Rahansiirrot

Deposits-and-withdraws

Rahansiirroissa Bet365 luottaa tuttuihin ja turvallisiin vaihtoehtoihin. Sivuston kautta löytyy hienosti taulukko, jonka avulla voi nähdä kauanko missäkin vaihtoehdossa kestää, paljonko on maksimi ja minimi nosto ja talletus. Tuttuihin vaihtoehtoihin kuuluvat mm. Visa, Mastercard, Skrill, NetEller, PayPal, Paysafecard, Ukash, Entropay, Trustly, iDebit ja pankkisiirrot. Pääsääntöisesti rahansiirrot ovat nopeita ja raha siirtyy suuntaan jos toiseen varsin nopeasti.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki-2

Bet365 ei tarjoa suomenkielistä asiakaspalvelua ja tästä iso miinus sivustolle. Kuitenkin jos kansainvälinen vedonlyöntikieli eli englanti sujuu, palvelua on saatavilla varsin kattavasti. Asiakaspalvelua on saatavilla vuorokauden ympäri sähköpostitse, chatilla ja puhelimitse ja saa asiakaspalveluun yhteyden myös postitse, joka taitaa olla tänä päivänä melkoinen harvinaisuus. Näiden kanavien lisäksi sivustolla on kattava apu-osio, jossa on valtavasti tietoa joista pelaajalle on taatusti hyötyä. Valitettavasti nämä ovat edelleen englanniksi.

Yhteenveto

Summary

Pelisivusto Bet365 on yksi parhaista vedonlyöntisivustoista mitä tulee kertoimiin ja kohdetarjontaan. Isommin tämä sivusto ei pröystäile erilaisilla kampanjoilla tai kilpailuilla, vaan se keskittyy täysin tarjoamaan asiakkailleen parhaat kohteet ja kertoimet. Melkein täyden kympin pelipaikka suomalaisille pelaajille, isot miinukset tulevat suomenkielisen palvelun puutteesta, mutta jos se ei ole este eikä edes hidaste, niin tässä yksi niistä sivustoista joka kannattaa ottaa päivittäiseen pelivalikoiman kahlaamiseen mukaan..